Libnet.ro
UNICEF

16:00

Avertisment RO-ALERT: ce mesaj au primit toti romanii dupa ce numarul de cazuri covid-19 a sarit de 3.000

Playtech Playtech,
Avertisment RO-ALERT: ce mesaj au primit toti romanii dupa ce numarul de cazuri covid-19 a sarit de 3.000

A fost avertisment RO-ALERT in urma cu cateva momente, in contextul pandemiei de coronavirus. Oficialii au transmis un mesaj pe telefoanele mobile ale cetatenilor. Avertisment RO-ALERT Atentie! in municipiul Bucuresti, nivelul de raspandire a noului coronavirus SARS-COV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. Respectati masurile sanitare pentru a nu va pune . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Alimentele care te scapa de tuse si respiratie grea. Toti romanii trebuie sa le manance imediat

Sezonul rece se apropie iar odata cu el apar si virozele sau bronsitele. Daca nu doresti sa mai iei medicamente, atunci poti incerca remedii naturale. Iata ce alimente trebuie sa consumi pentru a scapa de tuse si respiratie grea! Alimente care te scapa de tuse si respiratie grea Odata cu racirea vremii si cu umiditatea .

Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Nicusor Dan mentioneaza ca are centrala de apartament intrucat locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Taxa pentru centralele de apartament?! in ce priveste zvonul despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales sustine ca este absurda o astfel de politica, intrucat Primaria Capitalei nu a rezolvat inca probelma .

Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Ieri a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in Romania , inca de la inceputul pandemiei. Acest bilant negru a alertat autoritatile, medicii, dar si milioane de romani care asteapta cu nerabdare vesti mai bune. Seful DSU, Raed Arafat a explicat, in cursul serii de joi, cu ce probleme .

BNR face anuntul cutremurator pentru tara noastra. Toti romanii sunt vizati: va fi oribil

Joi, un oficial al Bancii Nationale a Romanei a facut un anunt despre ce se va intampla cu rambursarea imprumuturilor si a dobanzilor contractate de Ministerul Finantelor in aceasta perioada. Banca Nationala a Romaniei face anuntul cutremurator pentru tara noastra Un oficial al BNR este de parere ca rambursarea imprumuturilor si a dobanzilor pe care .

Alimentele care iti scad performantele la pat. Toti romanii trebuie sa renunte la ele, acum

De obicei, se presupune ca disfunctia erectila este asociata cu barbatii pe masura ce incep sa imbatraneasca. Cu toate acestea, nu este neaparat o parte normala a imbatranirii barbatilor. Exista si alimente care scad performantele la pat. Alimentele care iti scad performantele la pat Exista multe lucruri care cauzeaza disfunctia erectila, dar ceea ce mananci .

Superalimentul plin de calciu, vitamine si nutrienti. Toti romanii ar trebui sa in consume toamna

Desi sufoca Litoralul, iar o echipa de cercetatori constanteni a inventat un fertilizator din ele, in timp ce unii au produs combustibil cu ajutorul lor, atat de versatile, specialistii ne anunta ca pot fi si consumate. Este vorba despre alge, unele dintre cele mai nutritive alimente, care au inceput sa capete popularitate si in Romania.

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Alimentele care inving oboseala si astenia de toamna. Toti romanii trebuie sa le consume acum

Ce alimente te ajuta la inceputul sezonului rece? Consuma lucrurile potrivite pentru un organism sanatos si pentru a invinge oboseala. Iata care sunt alimentele care ar trebui sa se afle in meniul tau zilnic. Alimente care inving oboseala. Care sunt primii pasi cand vine vorba de nutriti in sezonul rece? Meniul tau trebuie sa difere .

Toti romanii vor intra in carantina dupa ce ajung in Germania

Germania a adaugat toata Romania pe lista sa rosie, ceea ce inseamna ca orice persoana venita din Romania va sta in carantina dupa ce intra in Germania, conform Institutului de Sanatate Publica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )