Libnet.ro
UNICEF

00:07

Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Playtech Playtech,
Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Nicusor Dan mentioneaza ca are centrala de apartament intrucat locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Taxa pentru centralele de apartament?! in ce priveste zvonul despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales sustine ca este absurda o astfel de politica, intrucat Primaria Capitalei nu a rezolvat inca probelma . continuă pe Playtech

Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda din Bucuresti. Ce spune despre o taxa pe centrale de apartament

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan afirma ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. El exclude o taxa pe centrala de apartament, idee pe care o considera absurda, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

Digi24: Cum a scapat Nicusor Dan de problemele cu apa calda in Bucuresti. Primarul general ales exclude o taxa pe centrala de apartament

Nicusor Dan spune ca are centrala de apartament, deoarece locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Cu privire la un zvon despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales afirma ca este absurda o astfel de politica, deoarece Primaria Capitalei nu a rezolvat inca problema apei calde si a caldurii.

Acasa la Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului. Acesta locuieste cu sotia si fiica lor intr-un apartament cu chirie

Dincolo de activitatea sa intensa din politica, Nicusor Dan are acasa o familie de nota 10. Sotia il sustine intotdeauna, dar si fetita lor, micuta Aheea. Iata unde sta actualul primar al Bucurestiului si cat plateste chirie.

NICUSOR DAN: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi doreste cooptarea PMP pentru o majoritate in Consiliul General, insa o a treia functie de viceprimar din partea acestui partid nu ar fi legala.

Nicusor Dan anunta reguli noi pentru bucuresteni. Ce li se pregateste lucuitorilor Capitalei: E o situatie periculoasa

In cursul serii de ieri, primarul ales al Capitalei a discutat despre incidentul pentrecut la metrou si despre aglomeratia zilnica din subteran, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la disfunctionalitatea transportului de suprafata. Pe de alta parte, Nicusor Dan are in plan testarea pentru COVID-19 in paralel a .

BARNA: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna, conform news. ro.

NICUSOR DAN: Recomand ca oamenii sa poarte masca si in afara, nu doar in interiorul spatiilor inchise

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca le recomanda tuturor oamenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior. Recomand tuturor oamenilor sa poarte masca de protectie si in afara, pentru ca nu poate decat sa-i protejeze si pe ei si pe cei cu care intra in contact, spune el, conform news. ro.

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna.

Nicusor Dan: La iarna vom avea 10-15 avarii pe zi. Ne vom pregati pentru o reactie rapida. Din primavara vor incepe lucrarile la reteaua principala de termoficare

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca, in mod evident, reteaua de termoficare a Bucurestiului nu va putea fi schimbata pana vine iarna. in schimb, odata ce-si va prelua mandatul, el va.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei poate avea propriul sistem de testare pentru coronavirus. Dureaza cam doua luni sa specializezi oameni in plus, dar o sa facem asta

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat, miercuri seara, ca odata ce-si va prelua mandatul, va face demersurile necesare ca Primaria sa se implice in testarea populatiei bucurestene pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )