Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul unui medic catre autoritati: Pana nu veti aduce materiale de protectie, veti pierde treptat spital dupa spital

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui medic catre autoritati: Pana nu veti aduce materiale de protectie, veti pierde treptat spital dupa spital

Lipsa materialelor de protectie este semnalata de cadre medicale din intreaga tara, desi la nivel declarativ autoritatile dau asigurari ca unitatile medicale sunt pregatite in acest sens. continuă pe Adevărul

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj transant catre autoritati. Atunci, spuneati ca-si vinde tara!

La inceputul anului trecut, prin februarie, cand inca era in prim-planul politichiei mioritice, Liviu Dragnea, pe langa multele propuneri legislative, unele serioase, cum ar fi incurajarea producatorilor locali, dar si adevarate subiecte pentru revistele cu bancuri. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj transant catre autoritati Nu cu mult timp in urma, iubita lui Liviu Dragnea, Irina .

Mesajul unui roman din Germania: Nu se intoarce Diaspora acasa, ci iresponsabilii!

Un mesaj postat recent pe Facebook a reusit sa se viralizeze urgent, dupa ce un roman care lucreaza in Germania a facut diferentele! Sergiu Moraru, angajat pe un aeroport din Germania, transeaza lucrurile si spune ca nu Diaspora se intoarce in tara, ci cei iresponsabili. Romanii au contracte de respectat Sergiu Moraru ii roaga pe .

Mesajul tulburator al unui medic de la Ambulanta despre dezastrul pe care il pot provoca oamenii infectati cu COVID-19

Un medic de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Calarasi, scolit in Franta, dar care a renuntat la oportunitatile pe care le ofera strainatatea si s-a intors in orasul natal, transmite un avertisment catre populatie de a respecta sfaturile autoritatilor pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Vlad Sarzea vorbeste si despre personalul medical care trebuie protejat de infectia cu COVID-19 si care reprezinta cea mai mare problema.

Marturia unui medic roman din Anglia: pacientii cu suspiciune de coronavirus sunt trimisi sa se trateze acasa

Roxana Hotoboc lucreaza ca medic la Departamentul de Urgente de la St. Thomas Hospital, cel mai mare spital din Londra. Aceasta a relatat modul in care s-a ajuns sa fie tratati pacientii care vin la Urgente si prezinta simptome specifice infectarii cu COVID-19.

Cat de murdari sunt banii. Avertismentul unui medic despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat populatia din intreaga lume sa se spele cat mai des pe maini si sa incerce sa nu mai foloseasca bancnote si monede, deoarece banii ar putea transmite coronavirusul. Camelia Truica, medic epidemiolog din Calarasi, avertizeaza despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )