Libnet.ro
UNICEF

23:15

Avertismentul unui dentist pentru romanii care fug de Urgente de teama coronavirusului. Am auzit ca-si dau acasa cu spray cu lidocaina. E toxic

Adevărul Adevărul,
Avertismentul unui dentist pentru romanii care fug de Urgente de teama coronavirusului. Am auzit ca-si dau acasa cu spray cu lidocaina. E toxic

De la inchiderea cabinetelor stomatologice pe perioada starii de urgenta pentru limitarea raspandirii noului coronavirus a crescut si mai mult numarul pacientilor care se trateaza dupa ureche. Un medic dentist avertizeaza asupra pericolelor pe care nici macar nu le banuim. continuă pe Adevărul

Ce face Simona Gherghe de Paste. Mesaj pentru romanii care vor sa iasa din casa de Sarbatori

Simona Gherghe este izolata de o luna la domiciliu, alaturi de sot, cei doi copii ai lor si una dintre bunici. Desi proiectele nu mai curg si pana si mersul la supermerket implica unele rigori, dat fiind contextul pandemiei, vedeta Antenei 1 traieste din plin viata de mamica. De altfel, zilele cu multa veselie abia .

Schimbare pentru romanii care se intorc din zonele rosii: ce se intampla la revenirea in tara

Romanii care se intorc in tara din zonele rosii vor sta in carantina acasa si nu vor mai fi dusi in centre de speciale, asa cum se intampla pana acum, prevede un ordin al Ministerului Sanatatii. Reamintim ca pe lista zonelor rosii se afla Italia, Spania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Germania, Austria, Olanda, Elvetia, Turcia, Statele Unite si Iran.

Guvernul mai face o platforma online. De data aceasta pentru romanii din diaspora

Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, Ministerul Afacerilor de Externe si Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni si organizatia neguvernamentala Code for Romania, a lansat o noua platforma online, componenta a initiativei de sprijin pentru combaterea efectelor COVID-19, Diaspora Hub, informeaza Guvernul. DiasporaHub. ro este a cincea platforma online deschisa de Guvern in partenriat cu organizatia Code for Romania, de cand a inceput epidemia de coronavirus.

Conditiile de carantina, relaxate tocmai cand este asteptat varful epidemiei: Romanii care se intorc in tara din Italia sau Spania vor sta in carantina la domiciliu, nu in centre pazite de autoritati

Romanii care revin in tara din asa-numitele zone rosii Italia, Spania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Statele Unite, Turcia sau Iran, unde exista transmitere comunitara extinsa a coronavirusului), care erau plasati pana acum in centre de carantina, vor putea sta in premiera in carantina la domiciliu, prevede un Ordin al Ministerului Sanatatii publicat astazi in Monitorul Oficial.

Vestea pentru toti romanii care au cont bancar: ce se intampla cu ratele in aceasta perioada

Pe fondul discutiilor despre amanarea ratelor se impune si ca romanii sa stie cum va evolua aceasta si cat vor trebui sa plateasca la final. Din fericire, cateva banci fac demersuri care.

Trenuri pentru romanii care vor sa mearga la munca in Viena. Vor pleca fie din Bucuresti, fie din Cluj

CFR pregateste garnituri care vor pleca din Bucuresti si din Cluj si vor circula fara oprire pe teritoriul Ungariei.

Anunt deosebit pentru romanii cu cont bancar: cea mai mare banca a anuntat ce le pregateste celor cu rate

Zeci de mii de romani se confrunta acum cu o dilema: isi amana sau nu ratele? Cea mai mare banca din Romania sustine ca lucreaza la un instrument care sa-i ajute in aceasta perioada.

Mesajul unui militar pentru sotia sa, asistenta in spitalul din Suceava: Ea e eroul meu

Emotie si durere pentru femeia iubita. Un militar roman a transmis un mesaj impresionant sotiei sale, asistenta in prima linie in Suceava.

Recomandarile Comisiei Europene pentru statele care vor sa relaxeze restrictiile impuse in contextul pandemiei

Comisia Europeana, in cooperare cu presedintele Consiliului European, a elaborat foaia de parcurs care ofera recomandari statelor membre privind renuntarea treptata la restrictiile impuse pe fondul pandemiei de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )