Libnet.ro
UNICEF

12:30

Avertismentul unui medic din linia intai: Ideal ar fi fost ca intai sa apara vaccinul si sa fie adus in tara si apoi sa fie deschise scolile

Hotnews Hotnews,
 Avertismentul unui medic din linia intai: Ideal ar fi fost ca intai sa apara vaccinul si sa fie adus in tara si apoi sa fie deschise scolile

Romania ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi, dupa redeschiderea scolilor si a restaurantelor, apreciaza managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea. El spune ca si lui, ca parinte, ii este teama sa-si trimita copilul la scoala pentru ca s-ar putea infecta si, la randul sau, ar putea transmite virusul in familie. Era bine sa fi adus vaccinul in tara si dupa aceea sa incepem scoala. continuă pe Hotnews

Cand vor scadea cazurile de COVID in Romania? Anuntul facut de dr. Adrian Marinescu, medic din linia intai

Prognozele medicilor din linia intai nu sunt foarte optimiste in ce priveste data la care cazurile de coronavirus vor scadea semnificativ in Romania.

VIDEO Un incendiu urias a devorat ultimele etaje ale unui bloc din Madrid

Un incendiu violent a cuprins ultimele etaje ale unui bloc din nordul Madridului, iar cladirea a fost evacuata complet, fara sa fie ranite persoane, relateaza El Pais.

Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nunta. Ce imagini compromitatoare au primit invitatii cu mireasa. E scandal!

Un reputat sportiv din Rusia a trait momente de umilinta chiar la nunta lui. Astfel, multi dintre nuntasi au primit telefoane si un mesaj compromitator despre mireasa, iar apoi au vazut si filmari pe care nu si le-au imaginat vreodata ca exista. Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nunta Totul a avut loc la .

Politista cercetata de DNA pentru santajarea unui medic estetician, pe care l-a amenintat cu bataia Ea i-a cerut 15.000 de euro

O politista de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din Capitala a fost plasata sub control judiciar de catre DNA, fiind acuzata ca a santajat un medic estetician, pe care l-a amenintat cu deschiderea unui dosar penal, dar si cu bataia.

Toti pasagerii unui zbor din Grecia obligati la carantina si numiti Covidioti

Aproape 200 de pasageri de la bordul unei aeronave TUI care zburau de pe insula greaca Zante catre Cardiff au fost obligati sa se autoizoleze dupa ce au fost confirmate 16 cazuri de coronavirus, potrivit BBC.

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

Incredibilul caz al unui barbat din Bacau, cu dublu transplant si nevazator cu certificat nerevizuibil: Plimbat in plina pandemie la analize si comisii pentru a demonstra din nou ca nu vede

Ciprian Onofrei a suferit un dublu transplant in anul 2014 - transplant renal si transplant de pancreas - si are, din anul 2013, un certificat de handicap de nevazator permanent, nerevizuibil. Din cauza acestui handicap, nu se poate deplasa nicaieri fara baston si fara insotitor. Cu toate acestea, DGASPC Bacau il plimba la noi analize si comisii pentru a demonstra, din nou, ca este nevazator.

VIDEO Vanghelie petrece de zor intr-un club de fite din Mamaia. Cum a fost fotografiat, in plina pandemie

Desi ne aflam in plina pandemie de coronavirus, Vanghelie petrece de zor intr-un club de fite din Mamaia. Imagini incredibile filmate pe litoralul romanesc! Alexandru Vanghelie si-a sarbatorit ziua intr-un club de fite din Mamaia Ca Alexandru Vanghelie este un petrecaret de meserie nu mai este pentru nimeni un secret. Baiatul fostului primar Marian Vanghelie .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )