Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se intampla in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se intampla in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ploaie si lapovita pentru judetele Brasov, Harghita si Covasna, valabila pana la ora. continuă pe Antena3

ANM: Ninsori puternice in orele urmatoare in mai multe judete ale tarii

ANM a emis o informare meteorologica pentru mai multe judete ale tarii, acolo unde va ninge puternic in orele urmatoare. INFORMARE METEOROLOGICA Fenomene vizate: precipitatii mixte in vest, nord.

Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de viscol, valabila in zone montane din trei judete aflate in Transilvania, respectiv in doua.

Atentionari de vant, ploi si lapovita, in mai multe judete, in prima parte a zilei de luni

Judetele Sibiu, Covasna, Brasov, Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Neamt, Suceava, Cluj Maramures vor fi luni dimineata sub atentionare de Cod galben de vant, iar Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Alba, Sibiu, Mures, Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, precum si Hunedoara vor fi sub atentionare de ploi si lapovita, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Mai multe zone din tara vizate de o avertizare cod galben. Va ninge abundent si vantul se va intensifica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata, 9 decembrie, mai multe avertizari cod galben pentru diferite judete ale tarii. in unele locuri va ninge abundent, iar in altele vantul se va intensifica.

Incendiu de proportii la Timisoara. Mai multe magazine in flacari, o persoana a murit carbonizata

Mai multe magazine dintr-un complex comercial din Timisoara ard de mai multe ore, iar o persoana si-a pierdut viata, fiind gasita carbonizata. Se intinde in forta, insa incendiul s-a.

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

Romanii dau iama in bancomatele americanilor. Sapte indivizi au falsificat si folosit carduri bancare in mai multe state americane

Sapte romani au pledat vinovati in fata unei instante federale americane recunoscand implicarea intr-o retea de fraudare a bancomatelor care a actionat in mai multe state americane. Procurorii spun ca sase din romani obtineau seria si PIN-urile cardurilor de credit ale unor clienti bancari, fabricau carduri false si efectuau retrageri neautorizate din conturi.

Peste 19.000 locuri de munca la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate. in Baragan, doar 124 de slujbe sunt vacante

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor. in judetul Ialomita sunt disponibile doar 124 de slujbe.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

Romania are 100.000 de angajati in IT. In Bucuresti sunt cele mai multe firme, dar Clujul creste de doua ori mai repede decat Capitala

Capitala concentreaza cel mai mare numar de companii din IT si aproximativ jumatate din angajatii sectorului la nivel national; Clujul pare insa sa fie cel mai dinamic centru IT. Astfel, Bucurestiul gazduieste cel mai mare numar de companii, dar, analizand datele din perspectiva cresterii relative a numarului de societati in principalele judete in care este concentrata industria, rata de crestere relativa pentru perioada 2011-2016 din judetul Cluj a fost de 81%, superioara celei din Bucuresti 38%), scrie Actual de Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )