Libnet.ro
UNICEF

14:16

Avertizare de vant puternic pentru mai multe judete din tara

B1 B1,
Avertizare de vant puternic pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de vant pentru noua judete din tara. Rafalele pot atinge si 70 km/h. in Doborgea vantul va fi si mai puternic, de pana la 90 km/h, iar meteorologii au. continuă pe B1

Avertizare de vant pentru trei judete din sudul tarii: Rafalele pot atinge 60-70 de km/h

Meteorologii au emis luni seara o avertizare de vant puternic pentru in judetele Olt, Mehedinti si Dolj, valabila pana la ora 19:00. Potrivit ANM, local se vor semnala intensificari de vant ce pot atinge.

COD GALBEN de VANT in 10 judete si Bucuresti. Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile.

ANM a emis avertizari nowcasting pentru mai multe zone din tara. In Bucuresti, vor fi intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala, viteze de 55 km/h si izolat 70 km/h, potrivit Realitatea. net. 14:10 si 16:10In zona : Delta Dunarii si litoralul M. NegreSe vor semnala : intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 55 km/h si izolat 75 km/h. 13:20 si 16:20In zona: sudul si estul Munteniei - judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Ilfov, .

FURTUNA iN ROMANIA. Avertizare de vijelii in zece judete din sudul tarii. Sute de localitati, fara curent. Ponta a convocat comandamentul de iarna

Iarna incepe sa-si arate coltii in tara. Ninge in mai multe zone, iar Dobrogea e cod galben de furtuni. in aceasta dimineata, a inceput sa ninga si la Suceava. Reactorul 1 de la Cernavoda a fost oprit.

Oscarurile europene 2012: Amour al lui Michael Haneke cele mai multe premii. ...

--- corespondenta din La Valletta, Malta Desi programata sa inceapa la ora 20:00 ora 21:00 ora Romaniei), ceremonia decernarii premiilor Academiei Europene de Film 2012 a inceput cu un sfert de ora mai devreme, cu comedianta germana Anke Engelke incercand sa vada daca audienta este pregatita pentru una dintre cele mai lungi seri din viata lor. Sper ca ati mancat cu totii destul la pranz. Stiti, eu o sa vorbesc cam mult, intre 10 si 12 ore, a pus aceasta spre amuzamentul .

Turcia a amplasat mai multe avioane de vanatoare F-16 la granita cu Siria

Autoritatile turcesti au amplasat, luni, mai multe avioane de vanatoare la frontiera cu Siria, dupa ce armata presedintelui Bashar al-Assad a bombardat pozitiile rebelilor dintr-o localitate situata la granita.

Mai multe obuze de mortiera siriene au cazut intr-un orasel din Turcia

Mai multe obuze de mortiera lansate din Siria au cazut intr-un orasel din Turcia, relateaza sursele de presa straine.

Conflictul Siria - Turcia se reactiveaza: Mai multe obuze lansate din Siria au cazut pe teritoriul turc

Mai multe obuze de mortiera lansate din Siria au cazut intr-un orasel din Turcia, relateaza agentia Anatolia, citata de AFP. Obuzele au cazut in localitatea Reyhanli, situata in sud-estul.

Romania a importat de 5 ori mai multe produse lactate decat a exportat in primele 8 luni

Romania a importat de cinci ori mai multe produse lactate decat a exportat, in primele opt luni ale acestui an. Aproximativ 24. 000 de tone de branzeturi au fost importate in primele opt luni ale anului.

Pe tricolor e scris unire! Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe steaguri, la parada militara

Antena 3 daruieste de 1 decembrie drapele istorice. Sabina Iosub si Niels Schnecker au impartit mai multe astfel de steaguri dimineata, la Arcul de Triumf, acolo unde zeci de oameni s-au adunat la parada. Cei.

Ponta: Ecaterina Andronescu, unul dintre cei mai respectati profesori din tara.

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si a spus ca aceasta este unul dintre cei mai respectati profesori din tara si a subliniat ca PDL nu va castiga alegerile vorbind despre lucruri care nu ii intereseaza pe romani, potrivit Mediafax. Dumneavoastra chiar credeti ca PDL va castiga alegerile in felul asta? Eu nu stiu ce au in minte, sincer. Vorbesc de niste lucruri care nu intereseaza pe oameni in mod direct. In .

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )