Libnet.ro
UNICEF

15:15

UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor, din cauza crizei din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor, din cauza crizei din Ucraina.

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale, daca Moscova nu va lua masuri pentru detensionarea crizei din Ucraina, transmite Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile Daca Rusia nu va lua masuri pentru detensionarea situatiei, UE va trebui sa . continuă pe România Liberă

UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale din cauza crizei din Ucraina

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale daca Moscova nu va lua masuri pentru detensionarea crizei din Ucraina, relateaza AFP.

Pretul aurului este in crestere cu 2% din cauza crizei din Ucraina

Pretul aurului a crescut luni cu 2% din cauza escaladarii crizei din Ucraina care determina investitorii sa se refugieze in active considerate sigure, transmite Mediafax. Contractele pentru aurul cu livrare in.

Pretul aurului in crestere cu 2% din cauza crizei ucrainene

Pretul aurului a crescut astazi cu 2% din cauza crizei din Ucraina, care a determinat investitorii sa in active considerate sigure, potrivit bursei de la New York.

Bursele europene isi adancesc pierderile, din cauza crizei din Ucraina. Piata moscovita pierde peste 13%

Bursa din Frankfurt isi adancea pierderile luni, la jumatatea zilei, in conditiile in care riscul unei escalade a tensiunilor dintre Ucraina si Rusia in ceea ce priveste Crimeea se afla in centrul preocuparilor internationale, scrie AFP.

Investitorii trebuie sa evite riscurile saptamana urmatoare, din cauza crizei din Ucraina

Investitorii ar trebui sa evite sa-si asume riscuri semnificative saptamana urmatoare, in contextul crizei din Ucraina, au avertizat analisti ai bancii americane Bank of New York Mellon BNY Mellon), conform Mediafax .

Franta propune ANULAREA summitului G8 din Rusia, din cauza crizei din Ucraina

Franta propune suspendarea pregatirilor pentru organizarea summitului G8 la Soci, in iunie, ca masura de retorsiune fata de operatiunile ruse in Ucraina, afirma seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius,.

Cotatia petrolului, in crestere, luni, din cauza situatiei din Ucraina (103,74 dolari).

Luni, pe bursele asiatice, cotatia petrolului inregistreaza o crestere, pe fondul agravarii crizei din Ucraina, un punct cheie in transportul titeiului in Europa, informeaza Hotnews. Un baril de titei light sweet crude WTI) cu livrare in aprilie a castigat 1,15 dolari pana la 103,74 doalri, iar pretul petrolului Brent a urcat cu 1,43 dolari pana la 110,50 dolari.

Bank of New York Mellon: Investitorii trebuie sa evite riscurile saptamana urmatoare, din cauza crizei din Ucraina

Investitorii ar trebui sa evite sa-si asume riscuri semnificative saptamana urmatoare, in contextul crizei din Ucraina, au avertizat analisti ai bancii americane Bank of New York Mellon.

Oficialii occidentali isi schimba programul din cauza situatiei critice din Ucraina.

Ministrul britanic de externe, William Hague, se va deplasa, duminica, la Kiev, pentru discutii cu noul guvern ucrainean, a anuntat sambata diplomatia de Londra, fara a oferi mai multe detalii, transmite AFP, citata de Agerpres. In acelasi timp, seful diplomatiei poloneze, Radoslaw Sikorski, aflat sambata la Teheran, a anuntat ca isi scurteaza vizita in Iran din cauza situatiei din Crimeea, care, a afirmat el, a devenit una critica. Tocmai am vorbit cu presedintele interimar Olexandr .

Ianukovici, la prima aparitie publica dupa fuga in Rusia: Puterea a fost confiscata de nationalisti si pro-fascisti, am fost determinat sa plec din cauza amenintarilor primite

Fostul presedinte ucrainean a declarat, vineri, in prima sa aparitie publica dupa indepartarea sa de la putere, ca a fost determinat sa plece din tara din cauza amenintarilor primite. Acum este momentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )