Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cotatia petrolului, in crestere, luni, din cauza situatiei din Ucraina (103,74 dolari).

România Liberă România Liberă,
Cotatia petrolului, in crestere, luni, din cauza situatiei din Ucraina (103,74 dolari).

Luni, pe bursele asiatice, cotatia petrolului inregistreaza o crestere, pe fondul agravarii crizei din Ucraina, un punct cheie in transportul titeiului in Europa, informeaza Hotnews. Un baril de titei light sweet crude WTI) cu livrare in aprilie a castigat 1,15 dolari pana la 103,74 doalri, iar pretul petrolului Brent a urcat cu 1,43 dolari pana la 110,50 dolari. continuă pe România Liberă

Oficialii occidentali isi schimba programul din cauza situatiei critice din Ucraina.

Ministrul britanic de externe, William Hague, se va deplasa, duminica, la Kiev, pentru discutii cu noul guvern ucrainean, a anuntat sambata diplomatia de Londra, fara a oferi mai multe detalii, transmite AFP, citata de Agerpres. In acelasi timp, seful diplomatiei poloneze, Radoslaw Sikorski, aflat sambata la Teheran, a anuntat ca isi scurteaza vizita in Iran din cauza situatiei din Crimeea, care, a afirmat el, a devenit una critica. Tocmai am vorbit cu presedintele interimar Olexandr .

Pretul aurului este in crestere cu 2% din cauza crizei din Ucraina

Pretul aurului a crescut luni cu 2% din cauza escaladarii crizei din Ucraina care determina investitorii sa se refugieze in active considerate sigure, transmite Mediafax. Contractele pentru aurul cu livrare in.

UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor, din cauza crizei din Ucraina.

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale, daca Moscova nu va lua masuri pentru detensionarea crizei din Ucraina, transmite Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile Daca Rusia nu va lua masuri pentru detensionarea situatiei, UE va trebui sa .

Pretul aurului in crestere cu 2% din cauza crizei ucrainene

Pretul aurului a crescut astazi cu 2% din cauza crizei din Ucraina, care a determinat investitorii sa in active considerate sigure, potrivit bursei de la New York.

Bursele europene isi adancesc pierderile, din cauza crizei din Ucraina. Piata moscovita pierde peste 13%

Bursa din Frankfurt isi adancea pierderile luni, la jumatatea zilei, in conditiile in care riscul unei escalade a tensiunilor dintre Ucraina si Rusia in ceea ce priveste Crimeea se afla in centrul preocuparilor internationale, scrie AFP.

UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale din cauza crizei din Ucraina

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale daca Moscova nu va lua masuri pentru detensionarea crizei din Ucraina, relateaza AFP.

Investitorii trebuie sa evite riscurile saptamana urmatoare, din cauza crizei din Ucraina

Investitorii ar trebui sa evite sa-si asume riscuri semnificative saptamana urmatoare, in contextul crizei din Ucraina, au avertizat analisti ai bancii americane Bank of New York Mellon BNY Mellon), conform Mediafax .

UPDATE. Doua PORTURI de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii dense.

Cele douaporturi, Constanta Nord si Constanta Sud Agigea au fost inchise atat traficului fluvial, cat si traficului maritim, anunta Centrul Infotrafic. ---- Doua porturi de la Marea Neagra au fost inchise, luni dimineata, din cauza cetii dense, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Este vorba despre porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, iar masura a fost luata numai pentru traficul fluvial. In aceste doua porturi, traficul maritim ramane, in .

Doua PORTURI au fost inchise TRAFICULUI FLUVIAL din cauza cetii dense.

Doua porturi de la Marea Neagra au fost inchise, luni dimineata, din cauza cetii dense, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Este vorba despre porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, iar masura a fost luata numai pentru traficul fluvial. In aceste doua porturi, traficul maritim ramane, in continuare, deschis.

Ianukovici, la prima aparitie publica dupa fuga in Rusia: Puterea a fost confiscata de nationalisti si pro-fascisti, am fost determinat sa plec din cauza amenintarilor primite

Fostul presedinte ucrainean a declarat, vineri, in prima sa aparitie publica dupa indepartarea sa de la putere, ca a fost determinat sa plece din tara din cauza amenintarilor primite. Acum este momentul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )