Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dosarul Colectiv: Tribunalul Bucuresti discuta astazi cererea DNA de introducere in proces a Statului Roman, garant pentru plata despagubirilor

Adevărul Adevărul,
Dosarul Colectiv: Tribunalul Bucuresti discuta astazi cererea DNA de introducere in proces a Statului Roman, garant pentru plata despagubirilor

Viata oamenilor care intra in spatii autorizate de institutii publice nu trebuie sa fie plina de pericole, sustine procurorul DNA care cere in instanta ca Statul Roman sa fie parte in procesul incendiului clubului Colectiv. in sprijinul afirmatiei, la dosar a fost depus un raport al Guvernului care a dezvaluit deficiente majore in activitatea autoritatilor in gestionarea acestui caz fara precedent. continuă pe Adevărul

Liderul deputatilor PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina.

UPDATE Liderul deputatilor PSD, inainte de sedinta PSD: Voi vota pentru cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb/ Dupa sedinta: Colegii au decis sa le sustina intru totul pe Shhaideh si Plumb

Liderul deputatilor PSD Ioan Munteanu a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca va vota pentru cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului Rovana Plumb, ministru delegat al Fondurilor Europene, in dosarul baltii Belina. 30 La finalul sedintei, Munteanu a iesit din sediu si le-a declarat jurnalistilor ce cele doua, Shhaideh si Plumb, au declarat in sedinta ca sunt nevinovate, iar BPN a decis sa le susinta intru totul.

CAB judeca astazi cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca astazi cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

PSD discuta astazi situatia vicepremierului Shhaideh si a ministrului Plumb

Liderii PSD se reunesc, astazi, in Biroul Permanent al partidului, pentru a discuta despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh - pusa sub urmarire penala in dosarul Insula Belina - si al ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, in cazul careia DNA a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de urmarire penala. Tot luni, ar urma sa ajunga la Parlament sesizarea procurorilor in cazul Rovanei Plumb, potrivit unei surse din presa.

Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

Conducerea PSD analizeaza, luni, situatia a doi oameni - cheie ai partidului si ai Guvernului Tudose - Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ambele sunt cercetate in dosarul Belina, intomit de procurorii DNA. Unii lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea, sunt tentati sa le ia apararea, insistand ca dosarul intocmit de procurori este doar un atac la adresa partidului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )