Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avocata lui Victor Ponta, la DNA pentru a prezenta documente privind neprezentarea premierului la audieri

Adevărul Adevărul,
Avocata lui Victor Ponta, la DNA pentru a prezenta documente privind neprezentarea premierului la audieri

Avocata premierului s-a prezentat, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi. continuă pe Adevărul

Avocata lui Victor Ponta a depus la DNA acte medicale prin care se justifica de ce premierul nu se poate prezenta la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a depus o serie de documente referitoare la starea de sanatate a sefului Guvernului, informeaza B1 TV. Prin.

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, informeaza B1 TV. Aceasta a venit sa depuna noi documente. Cel mai probabil este vorba de documente medicale. Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscala,.

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la DNA, unde a depus actele medicale

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie, unde va lasa mai multe documente medicale. Victor Ponta a anuntat ca va trimite in cursul zile de astazi o adresa catre presedintele Klaus.

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA

Avocata premierului a venit la DNA pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Victor Ponta contraataca: Pentru operatia doamnei ambasador s-a blocat un etaj de spital, pentru mine s-ar fi blocat doua

Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a mers in Turcia sa se opereze pentru ca avea nevoie de liniste si ca daca s-ar fi operat in Romania ar fi avut un tratament preferential, sustinand ca pentru operatia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al spitalului, iar pentru el s-ar fi blocat doua etaje. Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, la Antena 3, ca a ales sa se opereze in Turcia pentru ca avea nevoie de un pic de liniste si pentru ca in Romania ar fi avut un tratament preferential, in timp ce acolo a fost tratat ca un pacient obisnuit.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Jurnalistul Radu Tudor: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, imediat dupa anuntul lui Victor Ponta de se autosuspenda din functie, pentru o luna, dupa operatia la genunchi pe care a facut-o in Turcia, ca gestul premierului este un.

Victor Ponta la Antena 3, despre ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA: O imbecilitate sustinuta de basisti. Nu sunt autosuspendat. / Nu exista in acest moment o alta varianta de Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este autosuspendat din functie si ca ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA este o imbecilitate sustinuta de basisti. Eu pot sa plec oricand. Avem alegeri acum? Nu avem. Tipetele astea. sa plece Ponta. O intrebi pe madame Gorghiu: Bun, pleaca Ponta, ce facem? Pai noi nu stim ce facem, noi nu stim sa guvernam, noi stim sa urlam. O tara se conduce cu seriozitate, nu cu poale in cap. Nu exista in acest moment o alta varianta la acest Guvern, afirma Victor Ponta.

Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. / Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA. Nu va scapa de presiunea demisiei

Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, insa liderul PSD nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a afirmat Radu Tudor la Antena 3, imediat dupa anuntul lui Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea sa preia interimar atributiile de premier, pe perioada in care Ponta se recupereaza dupa o operatie la genunchi, potrivit Comisarul. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )