Libnet.ro
UNICEF

14:45

Avocata lui Victor Ponta a depus la DNA acte medicale prin care se justifica de ce premierul nu se poate prezenta la DNA

B1 B1,
Avocata lui Victor Ponta a depus la DNA acte medicale prin care se justifica de ce premierul nu se poate prezenta la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a depus o serie de documente referitoare la starea de sanatate a sefului Guvernului, informeaza B1 TV. Prin. continuă pe B1

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la DNA, unde a depus actele medicale

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie, unde va lasa mai multe documente medicale. Victor Ponta a anuntat ca va trimite in cursul zile de astazi o adresa catre presedintele Klaus.

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, informeaza B1 TV. Aceasta a venit sa depuna noi documente. Cel mai probabil este vorba de documente medicale. Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscala,.

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA

Avocata premierului a venit la DNA pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA pentru a prezenta documente privind neprezentarea premierului la audieri

Avocata premierului s-a prezentat, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Victor Ponta a postat pe Facebook traducerea fisei medicale

Premierul Victor Ponta, care se recupereaza in Turcia dupa operatia de la picior, a publicat pe pagina sa de Facebook o traducere a fisei medicale intocmita de medicii turci. Gestul vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asteapta acte oficiale care sa dovedeasca incapacitatea temporara a premierului de a conduce Guvernul.

Premierul Victor Ponta a publicat pe Facebook documentele medicale traduse (FOTO)

Premierul Victor a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii doar pentru informare traducerea din limba turca). Acestea sunt, de fapt, documente medicale in care sunt expuse diagnosticul pacientului Victor.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. / Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA. Nu va scapa de presiunea demisiei

Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, insa liderul PSD nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a afirmat Radu Tudor la Antena 3, imediat dupa anuntul lui Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea sa preia interimar atributiile de premier, pe perioada in care Ponta se recupereaza dupa o operatie la genunchi, potrivit Comisarul. ro.

Iohannis a APROBAT interimatul lui Oprea, dupa ce Ponta a trimis fisele medicale la presedintie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, dupa ce premierul Victor Ponta a trimis actele medicale cerute de seful statului, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )