Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

B1 B1,
Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, informeaza B1 TV. Aceasta a venit sa depuna noi documente. Cel mai probabil este vorba de documente medicale. Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscala,. continuă pe B1

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA

Avocata premierului a venit la DNA pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Avocata lui Victor Ponta a depus la DNA acte medicale prin care se justifica de ce premierul nu se poate prezenta la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a depus o serie de documente referitoare la starea de sanatate a sefului Guvernului, informeaza B1 TV. Prin.

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la DNA, unde a depus actele medicale

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie, unde va lasa mai multe documente medicale. Victor Ponta a anuntat ca va trimite in cursul zile de astazi o adresa catre presedintele Klaus.

Cand se intoarce Victor Ponta din Turcia

Premierul Victor Ponta va ramane internat pana duminica in spitalul Medipol din Turcia, potrivit unor surse.

Victor Ponta ramane in spital cel putin pana duminica

Medicii au hotarat ca Victor Ponta va ramane internat in spitalul din Istanbul cel putin pana duminica. Premierul a fost evaluat de doctori in acesta dimineata, iar acestia au decis ca nu este.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA pentru a prezenta documente privind neprezentarea premierului la audieri

Avocata premierului s-a prezentat, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. / Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA. Nu va scapa de presiunea demisiei

Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din functie este un tertip ca sa scape de presiunea DNA, insa liderul PSD nu va putea sa scape de presiunea demisiei, a afirmat Radu Tudor la Antena 3, imediat dupa anuntul lui Ponta privind desemnarea lui Gabriel Oprea sa preia interimar atributiile de premier, pe perioada in care Ponta se recupereaza dupa o operatie la genunchi, potrivit Comisarul. ro.

Jurnalistul Radu Tudor: Victor Ponta e un las. Nu genunchiul e problema, ci DNA-ul. Autosuspendarea, un tertip ca sa scape de presiunea DNA

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, imediat dupa anuntul lui Victor Ponta de se autosuspenda din functie, pentru o luna, dupa operatia la genunchi pe care a facut-o in Turcia, ca gestul premierului este un.

Victor Ponta la Antena 3, despre ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA: O imbecilitate sustinuta de basisti. Nu sunt autosuspendat. / Nu exista in acest moment o alta varianta de Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este autosuspendat din functie si ca ipoteza ca ar fi plecat in Turcia pentru a scapa de presiunea DNA este o imbecilitate sustinuta de basisti. Eu pot sa plec oricand. Avem alegeri acum? Nu avem. Tipetele astea. sa plece Ponta. O intrebi pe madame Gorghiu: Bun, pleaca Ponta, ce facem? Pai noi nu stim ce facem, noi nu stim sa guvernam, noi stim sa urlam. O tara se conduce cu seriozitate, nu cu poale in cap. Nu exista in acest moment o alta varianta la acest Guvern, afirma Victor Ponta.

Victor Ponta: Ideea ca am plecat in Turcia pentru a scapa o perioada de DNA e o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3,ca ideea potrivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o imbecilitate sustinuta de basisti si a tinut sa precizeze ca nu intentioneaza se demisioneze.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )