Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Clientul meu nu si-a batut joc de organele de ancheta. Furnizeaza informatiile pe care si le aminteste

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca: Clientul meu nu si-a batut joc de organele de ancheta. Furnizeaza informatiile pe care si le aminteste

AvocatulBogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu alluiGheorgheDinca,a afirmat ca acesta nu si-a batut joc de anchetatori si ca le furnizeaza informatiile pe care si le. continuă pe Antena3

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: La audieri a descris in amanunt comiterea celor doua crime Membrii familiei s-au declarat socati, sustinand ca barbatul nu a fost violent cu ei

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al barbatului acuzat de uciderea celor doua fete din Olt, a declarat, luni, pentru HotNews. ro, ca la audierile de la DIICOT Dinca a descris in amanunt comiterea celor doua fapte. Avocatul mai afirma ca familia lui Gheorghe Dinca - sotia si cei 4 copii - s-a declarat socata de ceea ce s-a intamplat, sustinand ca acesta nu i-a agresat niciodata si ca nu a fost violent cu ei si, chiar daca nu locuiau impreuna, tineau legatura zilnic.

Avocatul lui Gheorghe Dinca confirma ca inculpatul este suspectat ca ar fi comis si alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, Alexandru Bogdan, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta ar fi comis si alte.

UPDATE Cazul de la Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dinca: ,,Nu sunt alte probe in plus

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe D.

Avocatul lui Georghe Dinca: Remuscarile l-au facut sa-si recunoasca faptele

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat ca inculpatului i s-a facut rau, motiv pentru care audierea de la DIICOT Craiova a fost intreupta. Se va relua de la ora 8. Din cauza unor.

Inculpatul Gheorghe Dinca este suspectat ca ar fi comis si alte crime Copiii si sotia sustin ca a fost un tata model - avocat

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea procurorilor ca acesta ar fi comis si alte crime.

Criminalul de la Caracal, batut in arest. Ce pretentii are acum Gheorghe Dinca

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, se plange de dureri la nivelul pieptului si a coastelor si cere ingrijiri medicale. Barbatul sustine ca a fost batut de anchetatori, in momentul in care acestia au decins in locuinta lui si l-au imobilizat. Avocatul lui Dinca a facut declaratii despre starea de sanatate a acestuia. Criminalul din .

Ce i-ar fi facut anchetatorii lui Gheorghe Dinca cand au navalit in casa. Avocatul criminalului a dezvaluit totul: Are fracturi!

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al barbatului, a declarat, marti dimineata, ca barbatul si-a retras contestatia dupa ce ar fi avut remuscari. El a mai spus ca Gheorghe Dinca se plange ca a.

Gheorghe Dinca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza. Nu exista alte crime, spune avocatul sau. Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan: Sunt 18 disparitii suspecte in zona

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesan, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta.

UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica dupa-amiaza, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele. UPDATE: Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a confirmat ca ucigasul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra si Luiza, dar aparatorul nu a vrut sa dea detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )