Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a sustinut in nenumarate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si ca nu exista alte victime - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a sustinut in nenumarate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si ca nu exista alte victime - UPDATE

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat, sambata, ca barbatul a sustinut in repetate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, ca a incinerat trupul fetei de 15 ani si ca nu exista alte victime. continuă pe Hotnews

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

Gheorghe Dinca recunoaste ca a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut sa o omoare, ci aceasta a cazut si s-a lovit mortal la cap, dupa ce el a lovit-o. Dezvaluirile le-a facut avocatul angajat de.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. Din declaratii a rezultat ca el a pus-o in picioare in acel butoi

Noul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul crimelor de la Caracal, a venit cu detalii infioratoare despre cum ar fi procedat clientul sau in cazul uciderii Alexandrei.

Gheorghe Dinca a renuntat la avocatul din oficiu: Principalul suspect in cazul Caracal SI-A ANGAJAT un nou aparator

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor fetelor din Caracal, si-a angajat avocat. Barbatul a renuntat la avocatul din oficiu Bogdan Alexandru si a ales sa fie reprezentat de Claudiu Lasoschi,.

UPDATE Gheorghe Dinca, dus la Institutul de Medicina Legala dupa ce a sustinut ca a fost lovit de catre anchetatori

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost dus joi de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul National de Medicina Legala, pentru control medico-legal, dupa ce a sustinut ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori vineri dimineata, cand a fost facuta perchezitia in locuinta sa. La sosire, el a fost huiduit de mai multe persoane aflate in fata sediului INML.

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca, dus la INML pentru expertiza medicala, dupa ce a sustinut ca a fost lovit in momentul descinderilor (VIDEO)

UPDATE: Gheorghe Dinca ar putearamane in spital inca o saptamana, ceea ceva bloca accesul anchetatorilor DIICOT in casa sa. UPDATE: Gheorghe Dinca cere eliberarea unuicertificat.

Ce au descoperit medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dinca: Primele date de la INML

Gheorghe Dinca a fost transportat, joi, dimineata, la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unei expertize in contextul in care a sustinut ca ar avea niste coaste rupte dupa ce ar fi fost.

Fiica lui Gheorghe Dinca detine terenuri de 1 milion de euro. Unde sunt si cum a intrat in posesia lor

Noi detalii despre afacerile familiei Dinca! Zilele trecute au iesit la iveala sumele exorbitante pe care nimeni nu credea ca le are Gheorghe Dinca in conturi. Acum, s-a aflat ca fiica acestuia, Daniela Dinca, detine terenuri in valoare de 1 milion de euro. Daniela Dinca, terenuri in valoare de 1 milion de euro Pe cat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )