Libnet.ro
UNICEF

23:15

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

România Liberă România Liberă,
Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de. continuă pe România Liberă

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a sustinut in nenumarate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si ca nu exista alte victime - UPDATE

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat, sambata, ca barbatul a sustinut in repetate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, ca a incinerat trupul fetei de 15 ani si ca nu exista alte victime.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

Gheorghe Dinca recunoaste ca a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut sa o omoare, ci aceasta a cazut si s-a lovit mortal la cap, dupa ce el a lovit-o. Dezvaluirile le-a facut avocatul angajat de.

Ce nu-si aminteste Gheorghe Dinca despre Luiza, fata de 18 ani disparuta din aprilie. Spune ca a ucis-o, dar...

Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta in urma cu cateva luni. Gheorghe.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. Din declaratii a rezultat ca el a pus-o in picioare in acel butoi

Noul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul crimelor de la Caracal, a venit cu detalii infioratoare despre cum ar fi procedat clientul sau in cazul uciderii Alexandrei.

VIDEO Marturia vecinei care a sunat la 112 semnaland miscari dubioase pe strada lui Gheorghe Dinca

Vecina lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, a relatat ce a vazut in noaptea in care a sunat la 112.

Alexandru Cumpanasu vrea o expertiza internationala a ramasitelor din curtea lui Gheorghe Dinca: Nu cred ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie

UPDATE: Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia Alexandrei este de acord cu efectuarea unei expertize internationale a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Minunati romani care ne.

Avocatul lui Dinca: El a crezut ca fetele sunt prostituate. Spune ca Luiza a fost de acord sa-l insoteasca

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, desemnat de Barou din oficiu, a facut precizari despre cum au ajuns cele doua adolescente din Caracal, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, in masina lui. Clientul lui a sustinut in fata anchetatorilor ca a crezut ca sunt prostituate.

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )