Libnet.ro
UNICEF

21:30

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. Din declaratii a rezultat ca el a pus-o in picioare in acel butoi

Adevărul Adevărul,
Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. Din declaratii a rezultat ca el a pus-o in picioare in acel butoi

Noul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul crimelor de la Caracal, a venit cu detalii infioratoare despre cum ar fi procedat clientul sau in cazul uciderii Alexandrei. continuă pe Adevărul

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a sustinut in nenumarate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si ca nu exista alte victime - UPDATE

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat, sambata, ca barbatul a sustinut in repetate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, ca a incinerat trupul fetei de 15 ani si ca nu exista alte victime.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

Gheorghe Dinca recunoaste ca a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut sa o omoare, ci aceasta a cazut si s-a lovit mortal la cap, dupa ce el a lovit-o. Dezvaluirile le-a facut avocatul angajat de.

Fiica lui Gheorghe Dinca promite dezvaluiri despre cazul de la Caracal: in curand vor fi toate. Reveniti in doua zile

Adevarul a reusit sa o contacteze pe Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal acuzat in cazul disparitiei Alexandrei Mecesanu si a Luizei Melencu. Daniela Dinca a refuzat sa comenteze cazul, dar a spus ca, in cel mult doua zile, familia Dinca va exprima un punct de vedere.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Procurorul sef DIICOT, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca, acuzat de uciderea celor doua adolescente in judetul Caracal, va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si.

Cum a obtinut criminalul din Caracal avizul psihologic pentru permisul auto, acum un an. Gheorghe Dinca, internat la psihiatrie de 8 ori

Dupa ce ca informatiile din cazul Caracal erau terifiante si ajungerea politiei la 19 ore, dupa 3 apeluri la 112, la casa criminalului au umplut paharul, s-a aflat ca Gheorghe Dinca fufuse deja in vizorul tuturor, dupa ce a ajuns la psihiatrie de 8 ori. Ce a patit, in urma cu un an, la avizul .

Fiica lui Gheorghe Dinca detine terenuri de 1 milion de euro. Unde sunt si cum a intrat in posesia lor

Noi detalii despre afacerile familiei Dinca! Zilele trecute au iesit la iveala sumele exorbitante pe care nimeni nu credea ca le are Gheorghe Dinca in conturi. Acum, s-a aflat ca fiica acestuia, Daniela Dinca, detine terenuri in valoare de 1 milion de euro. Daniela Dinca, terenuri in valoare de 1 milion de euro Pe cat .

Gheorghe Dinca a renuntat la avocatul din oficiu: Principalul suspect in cazul Caracal SI-A ANGAJAT un nou aparator

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor fetelor din Caracal, si-a angajat avocat. Barbatul a renuntat la avocatul din oficiu Bogdan Alexandru si a ales sa fie reprezentat de Claudiu Lasoschi,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )