Libnet.ro
UNICEF

16:45

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

B1 B1,
Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

Gheorghe Dinca recunoaste ca a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut sa o omoare, ci aceasta a cazut si s-a lovit mortal la cap, dupa ce el a lovit-o. Dezvaluirile le-a facut avocatul angajat de. continuă pe B1

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a sustinut in nenumarate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si ca nu exista alte victime - UPDATE

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat, sambata, ca barbatul a sustinut in repetate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, ca a incinerat trupul fetei de 15 ani si ca nu exista alte victime.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. Din declaratii a rezultat ca el a pus-o in picioare in acel butoi

Noul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul crimelor de la Caracal, a venit cu detalii infioratoare despre cum ar fi procedat clientul sau in cazul uciderii Alexandrei.

Gheorghe Dinca, plecat la Craiova cu masina de ocazie in ziua disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a omorat pe cele doua fete si-a planificat foarte atent actiunile. in dimineata in care Alexandra a sunat la 112, acesta era plecat din oras, culmea, cu o.

SURSE. Rezultatele analizei antropologice: Oasele din curtea lui Gheorghe Dinca ar fi ale unei fete cu varsta intre 12 si 17 ani

Medicii de la Institutul de Medicina Legala au terminat analiza antropologica a fragmentelor osoase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, iar, potrivit unor surse, acestea ar apartine unei fete cu varsta.

Declaratia cutremuratoare a surorii lui Gheorghe Dinca care rastoarna totul: ii este teama ca ar putea sa fie omorat daca ar spune adevarul

Sora lui Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a ucis pe cele doua fete din Caracal pe care le-a luat initial la ocazie, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca nu este convinsa ca fratele ei le.

Marturia cutremuratoare a unei romance stabilite in Italia cu privire la Gheorghe Dinca: Le batea acolo in mijlocul strazii

O romanca stabilita in Italiaa facut marturisiri cutremuratoare cu privire la Gheorghe Dinca, barbatul care a luat la ocazie doua adolescente din Caracal, apoi le-a ucis. Acesta a locuit o perioada.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

UPDATE ADN-ul Alexandrei, in oasele gasite la G. Dinca Cumpanasu: Am fost anuntati de ministrul Justitiei de acest fapt

UPDATE 22:25 ADN-ul Alexandrei ar fi fost gasit in oasele gasite la G. Dinca, anunta Digi 24. Alexandru Cumpanasu a postat pe pagina sa de Facebook ca au fost informati de acest fapt de catre ministrul Justitiei, Anca Birchall. Rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arata ca oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta intre 15 si 17 ani, au declarat pentru Mediafax surse din INML. DIICOT anunta ca a primit de la INML rezultatul analizei antropologice pe fragmentele osoase descoperite in casa lui Dinca Raportul expertizei genetice nu a fost transmis, rezultatele trebuie coroborate pentru concluzii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )