Libnet.ro
UNICEF

09:30

Avocatul Toni Neacsu, dezvaluiri explozive despre tragedia din Caracal. Ce s-a intamplat de fapt

Antena3 Antena3,
Avocatul Toni Neacsu, dezvaluiri explozive despre tragedia din Caracal. Ce s-a intamplat de fapt

Avocatul Toni Neacsu aduce noi detalii despre legea care le-ar fi putut permite politistilor sa intre in casa criminalului din Caracal, fara a astepta ordinul procurorilor. Daca modificarile la Legea. continuă pe Antena3

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Dana Girbovan, despre tragedia din Caracal: Este trista si foarte cinica folosirea acestui caz pentru ca diversi magistrati, formatori de opinie sa isi valideze tezele despre justitie

Judecatoarea Dana Girbovan si presedinte UNJRa reactionat dur pe pagina sa de Facebook in legatura cu tragedia din Caracal. Aceastaacuza ca serviciile dinjustitie si mass-media se folosesc.

Pavel Abraham, despre tragedia din Caracal: E vorba de un comportament intarziat al autoritatilor, de pregatirea celor care au actionat, de lipsa de experienta

Pavel Abraham, fostul inspector general al Politiei Romane, e de parere ca tragedia din Caracal s-a intamplat ca urmare a comportamentului intarziat al autoritatilor, care tine de pregatirea lor.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura.

Culisele sedintei CEX. Ce au discutat pesedistii despre tragedia din Caracal Dancila le-a reprosat liderilor PSD ca au lasat-o singura (surse)

Social democratii se tem ca tragedia de la Caracal va amplifica si va alimenta protestele la adresa guvernarii si va mentine un val de ura la adresa partidului. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila le-ar fi reprosat liderilor PSD ca au lasat-o singura si nu au reactionat public in cazul tragediei de la Caracal.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

Dezvaluiri cutremuratoare despre crima din Caracal: Alexandra nu fost transata. Cadavrul nu este aruncat in Olt

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a adus noi informatii legate de criminalul din Caracal care a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Acesta a subliniat ca este imposibil ca Gheorghe Dinca sa arunce cadavrul in Olt,.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri despre tragedia din Caracal: STS a primit bani pentru a-si upgrada sistemul de localizare. Nu are nicio scuza

Alexandru Cumpanasu .

Medic psihiatru, despre tragedia din Caracal: Ar putea fi doar inceputul unui sir de descoperiri macabre

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a precizat ca Gheorghe Dinca ar putea fi un criminal in serie care a operat de-a lungul unei perioade mult mai mari de timp. De asemenea, acesta a mai subliniat ca exista.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre tragedia din Caracal: Probele se acumuleaza si fiecare e din ce in ce mai ingrijoratoare

Psihiatrul Gabriel Diaconu a comentat la Antena 3 cazul celor trei fetedisparute in Caracal. Coincidenta sau nu, toate victimele purtau numele de Mihaela. E preferabil sa ramanem in zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )