Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri cutremuratoare despre crima din Caracal: Alexandra nu fost transata. Cadavrul nu este aruncat in Olt

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri cutremuratoare despre crima din Caracal: Alexandra nu fost transata. Cadavrul nu este aruncat in Olt

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a adus noi informatii legate de criminalul din Caracal care a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Acesta a subliniat ca este imposibil ca Gheorghe Dinca sa arunce cadavrul in Olt,. continuă pe Antena3

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

C.T. Popescu, despre crima din Caracal: Asta e comun intre criminal si domnii politisti

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou in cazul crimei din Caracal, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Jurnalistul a spus ca politistii si procurorii care s-au ocupat de caz in primele zile au ceva in comun cu criminalul: atitudinea nepasatoare si incercarea de a induce .

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Avocatul Toni Neacsu, dezvaluiri explozive despre tragedia din Caracal. Ce s-a intamplat de fapt

Avocatul Toni Neacsu aduce noi detalii despre legea care le-ar fi putut permite politistilor sa intre in casa criminalului din Caracal, fara a astepta ordinul procurorilor. Daca modificarile la Legea.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri socante in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )