Libnet.ro
UNICEF

07:30

Awake 2020, primul mare festival din Romania anulat din cauza COVID-2019: ce se intampla cu biletele

Adevărul Adevărul,
Awake 2020, primul mare festival din Romania anulat din cauza COVID-2019: ce se intampla cu biletele

Awake 2020 este primul mare festival din Romania care se anuleaza din cauza coronavirusului. Cea de-a patra editie a evenimentului era programata intre 14 si 16 august, pe domeniul Teleki din Gornesti, Mures, iar in line-up erau artisti precum JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Vita de Vie. continuă pe Adevărul

Gigi Becali: Am vorbit la cea mai mare fabrica din Romania sa nu mai faca camasi, ci masti si halate

In plina criza din cauza coronavirusului, Gigi Becali a facut donatii pentru Institutul Matei Bals din Capitala.

Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Intr-o perioada in care izolarea la domiciliu este recomandata de autoritati pentru impiedicarea raspandirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. Astfel a fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Cea mai mare banca din Romania anunta ca poate amana pana la trei rate la credite

Cea mai mare banca din Romania anunta ca le ofera clientilor posibilitatea amanarii pana la trei rate pentru creditele persoanelor fizice afectate de aceasta perioada.

Primul mesaj trimis din spatiu direct pe un telefon obisnuit, prin satelit

Un startup a reusit pentru prima data trimiterea unui mesaj de pe un satelit din spatiu catre un telefon standard de pe Pamant. Lynk a trimis, in premiera, un mesaj text obisnuit catre un.

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

AMRCR: Nu se suspenda activitatea lanturilor de magazine alimentare din Romania

Asociatia Marilor Retele Comericale din Romania infirma zvonurile lansate in ultima perioada si spune ca niciun mare comerciant nu are intentia sa inchida vreun magazin cu produse alimentare care activeaza in tara noastra.

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Programul Rabla clasic - cel mai mare buget din intreaga sa existenta

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), a anuntat ca, marti, demareaza programul Rabla Clasic, care anul acesta are cel mai mare buget din intreaga sa existenta, 405 milioane de lei, precum si cel mai mare numar de beneficiari din ultimii 15 ani, in jur de 60.

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza.

Decizie de ultima ora a autoritatilor! Un site de stiri din Romania, la un pas de inchidere din cauza fake news

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis catre ANCOM, astazi, 18 martie 2020, propunerea Grupului de Comunicare Strategica de dezactivare a site-ului stiridemoment. ro. Propunerea este intemeiata in baza articolului 54 din Decretul Prezidential numarul 1952020. Decizie de ultima ora a autoritatilor Grupul de Comunicare Strategica a inaintat ministrului Afacerilor Interne propunerea respectiva dupa ce, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )