Libnet.ro
UNICEF

08:32

Azilul groazei din Galati unde se moare pe capete. Se prefigureaza un nou caz Suceava

Adevărul Adevărul,
Azilul groazei din Galati unde se moare pe capete. Se prefigureaza un nou caz Suceava

Azilul privat Sfantul Ilie din Galati va deveni, probabil, unul dintre cele mai mari focare de COVID-19 din Romania. Pana acum, 18 batrani si 9 persoane din randul personalului au fost infectati, iar doi batrani, de 74 si 82 de ani, au murit dupa ce au fost confirmati cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Desant de asistente medicale, infirmiere si voluntari la azilul groazei din Galati. 27 de batrani au fost infectati cu coronavirus

Numarul varstnicilor internati la centrul de ingrijire a batranilor Sf. Ilie din Galati si diagnosticati cu COVID-19 creste de la o ora la alta, pe masura ce sosesc rezultatele testelor. Autoritatile sanitare continua dezinfectia saloanelor unde au fost gazduiti batrani infectati cu noul coronavirus.

Filmul indolentei la azilul groazei din Galati: directoarea caminului a raspandit Covid-19 printre batrani

Directoarea unui camin de varstnici din Galati a luat virusul de la sotul ei, care fusese in perioada 13-20 martie intr-o excursie in Turcia. Barbatul, care avea si alte boli cronice, a decedat intre timp. Pana acum, 9 persoane s-au infectat cu noul coronavirus, iar doua au murit.

Azilul groazei din Galati: 29 de infectati cu coronavirus si doi morti. A fost declansata o ancheta penala

Printre cei infectati se afla 9 membri ai personalului si 20 de batrani cazati in centrul social. Cei depistati cu Covid-19 au fost transferati la Spitalul Judetean de Urgenta, iar restul batranilor au fost izolati. Cativa dintre pacienti sunt in stare critica.

Un medic din Galati, scrisoare emotionanta pentru Raed Arafat: Va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia!

Un medic urolog din Galati a scris o scrisoare emotionanta adresata secretarului de stat Raed Arafat, spunand ca se teme pentru copiii lui, deoarece si el, si sotia lui sunt medici si il roaga pe seful DSU sa o lase pe mama celor mici acasa, promitand ca astfel va fi soldat exemplar.

Batranul din Galati raportat decedat duminica se afla intr-un centru privat de ingrijire a varstnici

Batranul din Galati al carui deces a fost raportat duminica de Grupul de Comunicare Strategica se af.

Camin de batrani din Galati, focar de coronavirus. Aproximativ 160 de persoane sunt in pericol

Un camin de batrani din Galati a devenit focar de coronavirus.

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat - Tataru

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat, dupa modelul de la Suceava, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Dosar la caminul de batrani din Galati unde doi oameni au murit si 36 s-au imbolnavit cu virusul COVID-19

Procurorii galateni fac cercetari intr-un dosar care vizeaza caminul de batrani din orasul Galati in care douapersoane murit si 36 s-au imbolnavit cu virusul COVID-19.

34 de pacienti si cadre medicale infectate cu coronavirus la un azil de batrani din Galati Doi varstnici si sotul directoarei centrului au murit

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Galati este la un centru privat unde sunt internati peste 130 de batrani. Acolo, au fost confirmati cu COVID 25 de varstnici si 9 cadre medicale, iar doi batrani au decedat. Printre cei infectati se afla directoarea azilului, in timp ce sotul acesteia a murit. Parchetul a deschis dosar penal pe numele directoarei, cea care a transmis virusul.

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )