Libnet.ro
UNICEF

22:15

Badulescu: Numarul persoanelor care folosesc transportul public din Bucuresti a scazut cu 20%

Hotnews Hotnews,
 Badulescu: Numarul persoanelor care folosesc transportul public din Bucuresti a scazut cu 20%

Numarul persoanelor care folosesc transportul public din Bucuresti a scazut cu 20%, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, contactat de HotNews. ro. Acesta spune ca inchiderea transportului public poate fi stabilita de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, pentru a limita raspandirea noului coronavirus, dar ca Primaria Capitalei nu a luat o asemenea decizie si ca ramane alegerea bucurestenilor cum se deplaseaza. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Nelu Tataru - Numarul persoanelor care au intrat in contact cu ofiterul MAI internat la Gerota depaseste 120 30 de oameni din cercul acestuia, diagnosticati pana acum

Numarul persoanelor care au intrat in contact cu ofiterul MAI diagnosticat cu COVID-19 care fusese internat la Spitalul Gerota si a ascuns faptul ca a fost in Israel, depaseste 120, a declarat luni secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru.

De luni, transportul public din Chisinau va functiona la maxima capacitate. Ion Ceban: Soferii si taxatorii vor purta masti si manusi

Primarul de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat ca transportul public din Capitala va functiona la maxima capacitate, incepand cu ziua de luni, 16 martie. La linie va fi scos tot efectivul de autobuze si troleibuze care dispune municipalitatea pentru ca cetatenii sa nu se imbulzeasca atat in transport, cat si in statii, dar sa pastreze distanta recomandata, de cel putin un metru intre persoane.

Cat costa un test pentru coronavirus. De ce este important ca numarul persoanelor care-l fac sa fie cat mai mic

Odata cu cresterea numarului de cazuri de infectii cu coronavirus, Romania se poate confrunta cu o noua problema: testarea persoanelor suspecte de contaminare.

Coronavirus. Transportul public din Chisinau va fi sistat duminica, din cauza ca oamenii refuza sa stea acasa

Primarul Ion Ceban a anuntat ca autoritatile municipale au decis sa sisteze activitatea transportului public din Chisinau pentru ziua de duminica, 15 martie, pentru a evita raspandirea coronavirusului in Capitala. Actiunea este intreprinsa in contextul in care cetatenii continua sa vina atat la Piata Centrala, cat si in parcuri sau alte zone de agrement pentru a-si petrece timpul liber.

Numarul persoanelor carantinate in Olt a crescut la 57. Sunt aduse in judet cu escorta

Numarul persoanelor plasate in carantina institutionalizata a crescut in judet, fiind totodata identificate noi spatii de cazare.

Specialistii avertizeaza! La ce pericole sunt expuse persoanele care folosesc telefoane mobile in aceasta perioada

Pericol iminent pentru toti cei care folosesc telefoanele mobile in aceasta perioada, fara a respecta niste masuri de siguranta. Ce ne avertizeaza specialistii in contextul unei pandemii de coronavirus. Ce trebuie sa stie toti utilizatorii de telefoane mobile Oamenii de stiinta au descoperit ca virusul COVID-19 poate sa reziste pe anumite suprafete timp de 9 .

Coronavirus in Romania: Trei noi cazuri, intre care doua asistente medicale din Hunedoara. Bilantul imbolnavirilor - 116

Trei noi pacienti - intre care doua asistente medicale din Hunedoara - au fost confirmati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 116 cazuri.

Mesajul unei asistente pentru romanii care s-au intors din Italia de teama coronavirusului: Aveti un tupeu incredibil, o nesimtire fara margini

Asistenta medicala Catalina Nedelcu a scris un mesaj plin de nemultumire cu privire la romanii care s-au intors din Italia in tara.

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Transportul public din Chisinau, suspendat

Pandemia de coronavirus a creat panica la nivel global. Peste 155. 000 de persoane au fost infectate, dintre care peste 74. 000 s-au recuperat. Cu toate acestea, numarul deceselor a depasit de 5. 800 de oameni. in.

Subiectele zilei: Cat costa un test pentru coronavirus. De ce este important ca numarul persoanelor care-l fac sa fie cat mai mic; Toate drumurile fug de la Roma

Adevarul: Cat costa un test pentru coronavirus. De ce este important ca numarul persoanelor care-l fac sa fie cat mai mic * Deutsche Welle: Toate drumurile fug de la Roma * Acasa ma simt in siguranta, dar si in captivitate. Jurnal de carantina * Drumul dintre Italia si Romania, misiune imposibila. Cum fac romanii ocolul Europei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2985 seconds )