Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE baga in legalitate dronele din Romania. Conditiile in care vor putea fi folosite

Adevărul Adevărul,
UE baga in legalitate dronele din Romania. Conditiile in care vor putea fi folosite

Prevederile absurde care au permis deschiderea unor dosare penale impotriva celor care au filmat din drone protestele din februarie, din Piata Victoriei, sunt pe cale sa se schimbe. UE pregateste noi reguli pentru dronele de dimensiuni mici, care vor fi implementate obligatoriu, ulterior, in legislatiile nationale. continuă pe Adevărul

S-a intors iarna! Locul din Romania in care ninge puternic

Marti, vremea va fi in continuare in general instabila si va continua sa se raceasca, devenind rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 si 18.

Colegiului Psihologilor din Romania anunta finalizarea procesului electoral

Colegiul Psihologilor din Romania informeaza asupra faptului ca nu au fost indeplinite conditiile de cvorum pentru a fi alesi noii membri ai conducerii Colegiului, in cadrul sedintei Conventiei Nationale a Colegiului Psihologilor din Romania, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Unde pot vota francezii din Romania pentru alegerile din Franta

Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi, orase in care au fost amenajate sectii de votare ce vor fi deschise intre or.

Alegeri prezidentiale in Franta. Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi

Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi, orase in care au fost amenajate sectii de votare ce vor fi deschise intre orele 8,00 si 19,00, informeaza Ambasada Frantei la Bucuresti, potrivit Agerpres.

Unde pot vota francezii din Romania

Cetatenii francezi din Romania pot vota, duminica, in trei orase din tara: Bucuresti, Iasi si Cluj, informeaza Ambasada Frantei. Sectiile de vot vor fi deschise intre orele 08. 00 si 19.

Incurajat de victoria lui Macron, Parisul isi inteteste eforturile de a aduce marile banci care vor pleca din Londra dupa Brexit

Victoria lui Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta si planurile sale de a face reforme structurale vor avea o contributie pozitiva la eforturile Parisului de a atrage banci si companii de servicii financiare care vor sa isi transfere operatiunile din Marea Britanie din cauza Brexit, a declarat luni seful organizatiei de lobby Paris Europlace, Arnaud de Bresson, potrivit Reuters, citata de News. ro.

15 producatori de medicamente din Romania anuntat infiintarea unui patronat al industriei

15 producatori de medicamente anunta infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), anunta organizatia, care adauga ca unul dintre principalele obiective ale sale este ca Romania sa devina un hub european al productiei de medicamente.

15 producatori de medicamente din Romania au anuntat infiintarea unui patronat al industriei

15 producatori de medicamente anunta infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), anunta organizatia, care adauga ca unul dintre principalele obiective ale sale este ca Romania sa devina un hub european al productiei de medicamente.

Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Mircea Badea a vorbit la in gura presei despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania. Exista un cetatean in Romania care a spart.

Avocatii lui Sebastian Ghita au anuntat ca mogulul IT vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta

Avocatii fostului deputat fugar Sebastian Ghita au declarat ca mogulul IT si-a exprimat intentia de a asista la procesele pe care le are deschise in instantele din Romania prin videoconferinta, el fiind incarcerat intr-un penitenciar din Belgrad, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )