Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bagajul inteligent care iti va face excursiile mai frumoase [VIDEO]

Playtech Playtech,
Bagajul inteligent care iti va face excursiile mai frumoase [VIDEO]

Una dintre cele mai noi campanii pe Kickstarter vrea sa lanseze pe piata un bagaj inteligent cu niste dotari extrem de interesante. Indiferent de numarul de excursiipe care le efectuati pe parcursul unui an, un bagaj de drum de foarte buna calitate si sigur este absolut necesar. Constienti de numeroasele probleme care pot aparea, cei [] Bagajul inteligent care iti va face excursiile mai frumoase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Orange lanseaza un stick care iti transforma televizorul in unul inteligent

Dupa o perioada de testare cu utilizatorii, Orange Romania lanseaza in premiera stickul Orange TV, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Dispozitivul portabil care aduce filmele, emisiunile, serialele si programele din Orange TV Go pe televizorul din sufragerie si transforma smartphone-ul sau tableta in telecomanda. Orange TV este singurul serviciu de televiziune din Romania care [] Orange lanseaza un stick care iti transforma televizorul in unul inteligent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii: 5 destinatii exotice pentru o vacanta de neuitat

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii. Africa de Nord a inregistrat in ultimii ani una dintre cele mai rapide cresteri a numarului de turisti. Romanii au prins la randul lor gustul calatoriilor in tari cu o cultura cat mai diferita de ceea ce cunosc. Iata cinci destinatii accesibile ca pret, dar incarcate de istorie si spectaculoase, pe care merita sa le vizitati.

Cele mai frumoase locuri din judetul Prahova: maretii Bucegi, linistita Vale a Doftanei, imbatatoarea podgorie Dealu Mare

Cele mai frumoase locuri din judetul Prahova. Judet binecuvantat cu munti, dealuri manoase si campii vaste, Prahova este presarat de locuri frumoase, unele cunoscute in intreaga tara, precum Valea Prahovei, altele salbatice si pline de liniste, precum Valea Doftanei sau Cheia.

Abdomen plat: 8 sfaturi care iti subtiaza talia

Iti este tot mai greu sa te inchei la sireturi si ti-ai spus ca este timpul sa faci ceva pentru a avea un abdomen plat. Desi numai gandul la abdomene iti da fiori, iti spui ca trebuie sa faci orice este posibil sa ai.

FOTO Cele mai frumoase lacuri din Romania: Lacul Vulturilor - lacul fara fund, si Lacul Albastru - singurul care-si schimba culoarea, in top 10

Fie ca este vorba de interventia omului, fie ca au fost creeate de mama natura, lacurile de pe teritoriul Romaniei sunt obiective care atrag in fiecare an zeci de mii de turisti dornici sa evadeze din cotidian.

FOTOREPORTAJ.Cum sunt formati oamenii care iti salveaza casa de la incendiu

Te gandesti la omuletul cu norocul in spinare, coborand din secole innegrite de funingine. Am invatat, la Academia de cosari de la Reghin, cum poezia se transforma azi in industrie. Profesor mi-a fost maestrul hornar Mircea Balsoianu, cel care a infiintat scoala aceasta, la fel si o asociatie de profil.

in cautarea celui mai periculos oras de pe internet, documentarul unei firme din SUA care isi face reclama prezentand Romania ca un rai al infractorilor cibernetici (VIDEO)

O companie de securitate cibernetica din SUA isi face reclama prezentand hackerii din tara noastra. Symantec care detine, intre altele, Norton Antivirus, a produs un film documentar in care prezinta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )