Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cele mai frumoase locuri din judetul Prahova: maretii Bucegi, linistita Vale a Doftanei, imbatatoarea podgorie Dealu Mare

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din judetul Prahova: maretii Bucegi, linistita Vale a Doftanei, imbatatoarea podgorie Dealu Mare

Cele mai frumoase locuri din judetul Prahova. Judet binecuvantat cu munti, dealuri manoase si campii vaste, Prahova este presarat de locuri frumoase, unele cunoscute in intreaga tara, precum Valea Prahovei, altele salbatice si pline de liniste, precum Valea Doftanei sau Cheia. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

Cele mai frumoase poduri din Romania. Adevarate minuni ale tehnicii si arhitecturii puse in opera de inginerii romani

Cele mai frumoase poduri din Romania sunt in cea mai mare parte opera unor ingineri romani, care au reusit, prin metode inovative, sa realizeze adevarate capodopere ale tehnicii. De exemplu, complexul de poduri de la Cernavoda era, la vremea respectiva, cel mai lung din Europa.

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Piata Sfatului, printre cele mai apreciate locuri din Romania potrivit TripAdvisor

Portalul de turism a facut un top al celor mai apreciate obiective turistice din Romania. Piata Sfatului din Brasov a reusit sa intre in top zece.

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Top 11 cele mai cool hoteluri din lume! Unde ti-ai putea petrece urmatoarea vacanta

De la rulote de lux sau pesteri transformate in hotel si pana la hoteluri din gheata ori sare, iata cateva dintre cele mai cool hoteluri din intreaga lume! Reprezinta, fara indoiala, destinatiile ideale pentru o vacanta de neuitat! .

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Ce afaceri au companiile care detin cele mai puternice branduri din Romania

Gerovital, Dero, Petrom, Dacia sau Elmiplant sunt printre cele mai puternice branduri romanesti, potrivit studiului realizat in 2014 de catre revista Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Vezi in slide-urile urmatoare ce.

Cele mai mari greseli din cele mai mari filme hollywoodiene: erori care au ramas in istoria cinematografiei

Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografica, care au avut bugete de productie uriase si un succes comercial pe masura, au si o multime de greseli si inexactitati.

Infograficul care iti arata cele mai vorbite limbi din lume. Engleza este pe locul al treilea

Acest infografic, realizat de jurnalistul Alberto Lucas Lopez pentru publicatia South China Morning Post, arata care sunt cele mai vorbite limbi din lume. in cercetare au fost incluse doar 23 dintre cele mai utilizate limbi, jurnalistul luand in calcul numai vorbitorii nativi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )