Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baietel autist de opt ani se pregateste sa devina cel mai tanar dezvoltator de jocuri video din lume

Adevărul Adevărul,
Baietel autist de opt ani se pregateste sa devina cel mai tanar dezvoltator de jocuri video din lume

La doar opt ani, Isaac Roland, un baiat autist din Texas, SUA, detine un palmares de realizari in industria jocurilor pe calculator cu care nici un absolvent de universitate de specialiatate nu se poate lauda. Acum, tatal sau incearca sa obtina recunoasterea lui in Cartea recordurilor, pentru cel mai tanar dezvoltator de jocuri video din lume. continuă pe Adevărul

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Cel mai nou si laudat tanc al rusilor, T-14 Armata, s-a defectat in timul repetitiilor generale pentru marea parada de Ziua Victoriei

Cel mai nou si laudat tanc al rusilor, T-14 Armata, s-a defectat in timpul repetitiei generale din Piata Rosie care a avut loc, joi, pentru parada militara ce va avea loc pe 9 mai, de Ziua Victoriei, sub ochii presedintelui Vladimir Putin si a invitatilor sai din strainatate, potrivit site-ului mk. ru.

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania. Ministerul Mediului verifica acuzatiile privind taierile ilegale de lemn. Surse din minister afirma ca in acest moment mai multi inspectori din cadul.

FC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic in meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona si Bayern Munchen se intalnesc, miercuri, de la ora 21. 45, in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga Campionilor. Prima mansa a semifinalelor va dezlantui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferenta mai mare de doua goluri nu este exclusa.

Votul in cazul lui Dan Sova va fi, cel mai probabil, reluat. Surse: Votul va fi secret cu bile, in cabine

Votul privind cererea DNA de retinere si arestare a senatorului PSD Dan Sova va fi, cel mai probabil, reluat, informeaza B1 TV. Conform procedurii, votul ar urma sa fie secret, cu bile, insa, potrivit unor surse,.

Cel mai mic SUV Mazda, CX-3, costa intre 15.290 si 27.990 euro cu TVA in Romania. Concureaza cu Opel Mokka si Renault Captur

Cel mai mic si mai accesibil SUV Mazda, modelul Mazda CX-3, a fost lansat in Romania si are preturi cu TVA cuprinse intre 15. 290 si 27. 990 euro. Mazda CX-3 poate avea tractiune fata sau tractiune integrala si concureaza pe piata cu modele precum Opel Mokka, Renault Captur si Nissan Juke.

Petrom, desemnat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an consecutiv

Reteaua de statii Petrom, operate de grupul OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a fost votat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an.

Petrom, desemnat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an consecutiv

Reteaua de statii Petrom, operate de grupul OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a fost votat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an.

Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

In urma unor teste obiective foarte elaborate, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia ca versiunea de otel a Apple Watch este cel mai bun smartwatch. Exista trei versiuni ale ceasului inteligent creat de Apple. in ordinea preturilor, este vorba de Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Dupa ce au [] Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )