Libnet.ro
UNICEF

14:45

Balerinul Oleg Ivenko, celebru pentru rolul din filmul The White Crow,danseaza in Gala de Balet Carmen Sylva

Adevărul Adevărul,
Balerinul Oleg Ivenko, celebru pentru rolul din filmul The White Crow,danseaza in Gala de Balet Carmen Sylva

Oleg Ivenko, balerinul devenit celebru la Hollywood dupa ce a jucat in filmul The White Crow, alaturi de Ralph Fiennes si Sergei Polunin, vine la Bucuresti pentru Gala de Balet Carmen Sylva. Oleg Ivenko va dansa pe scena Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti alaturi de romanca Marina Minoiu, balerina la Teatrul Regal din Copenhaga, intr-un moment dedicat Reginei Elisabeta a Romaniei. continuă pe Adevărul

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Bacalaureat 2020. Cum arata calendarul complet pentru examenul din vara

Cu gandul la examenele care ii asteapta, elevii asteapta cu sufletul la gura vesti despre Bacalaureatul, din 2020. Ministerul Educatiei, prin Centrul National de Evaluare si Examinare, a publicat calendarul Bacalaureatului din vara 2020. Sunt date si modelele si baremul de corectare pentru subiectele la matematica, limba romana si limba materna. Ministrul interimar al Educatiei, .

Bani pentru elevii din Sectorul 4, in prag de Sarbatori: Primaria Sectorului 4 achita bursele si alocatiile pentru copiii cu Cerinte Educationale Speciale, inaintea vacantei intersemestriale

Primaria Sectorului 4, prin Directia de Administrare a Unitatilor de invatamant, a transmis deja catre unitatile de invatamant sumele necesare achitarii burselor pentru elevi, calculate pana la.

Mesajul Gabrielei Firea pentru colegii din PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, aleasa ieri presedinte al PSD Bucuresti, vine cu un mesaj pentru colegii sai din PSD.

CSAT a avizat favorabil propunerile de buget pe 2020 pentru institutiile din aparare si securitate

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat favorabi propunerile de buget pe anul 2020 pentru institutiile cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale.

Sevilla, sperietoare pentru echipele din Romania

De patru ori a mai venit pana acum FC Sevilla in Romania pentru confruntari cu echipele noastre.

Plati transfrontaliere mai ieftine pentru statele din afara eurozonei

Incepand de astazi, consumatorii si intreprinderile din statele membre ale Uniunii Europene care nu fac parte din zona euro vor beneficia de plati transfrontaliere in euro mai ieftine, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar, informeaza Agerpres. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )