Libnet.ro
UNICEF

19:15

Banca centrala a Rusiei a taiat dobanda cheie; rubla a scazut la cel mai scazut nivel din ultimul an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca centrala a Rusiei a taiat dobanda cheie; rubla a scazut la cel mai scazut nivel din ultimul an

Banca centrala a Rusiei a redus astazi dobanda de politica monetara cu doua puncte procentuale, la 15%, pe fondul asteptarilor privind incetinirea inflatiei din cauza slabei activitatii economice, iar rubla s-a depreciat la peste 71 de unitati fata de. continuă pe Wall-Street Ro

Rubla ajunge la nivelul din decembrie, dupa ce Banca Centrala a Rusiei a redus dobanda de interventie la 15%

Rubla s-a depreciat puternic vineri, dupa ce Banca Centrala a Rusiei a redus dobanda de interventie la 15%, fata de 17% in decembrie, argumentand ca vrea sa atenueze recesiunea prevazuta in lunile urmatoare.

Rubla scade fata de dolar

Rubla s-a depreciat, astazi, fata de dolar, dupa ce Banca Centrala a Rusiei a redus, pe neasteptate, rata dobanzii de referinta, de la 17% la 15%, pentru prima data in ultimii trei ani, pe fondul stabilizarii inflatiei, scrie presa straina, citand un comunicat al institutiei de la Moscova.

Banca centrala a Olandei si FMI infirma cresterea rezervelor de aur olandeze

Actualizare 14:51 Banca centrala a Olandei si Fondul Monetar International FMI) au infirmat, astazi, informatia potrivit careia ar fi crescut rezervele de aur olandeze, dupa ce, ieri, agentiile de presa straine au scris ca aceste rezerve fusesera majorate pentru prima oara in ultimii sapte ani, potrivit Reuters.

Banca centrala a Olandei si FMI neaga cresterea rezervelor de aur olandeze

Actualizare 14:51 Banca centrala a Olandei si Fondul Monetar International FMI) au negat, astazi, informatia potrivit careia ar fi crescut rezervele de aur olandeze, dupa ce, ieri, agentiile de presa straine au scris ca aceste rezerve fusesera majorate pentru prima oara in ultimii sapte ani.

Elvetia: Banca centrala vrea sa intervina pe piata valutara

Banca centrala a Elvetiei este pregatita sa intervina pe piata valutara pentru a relaxa politica monetara, dupa ce, la jumatatea lunii ianuarie, a renuntat la plafonul minim de 1,2 franci/euro, a declarat Jean-Pierre Danthine, vicepresedintele institutiei, citat de Reuters, relateaza Mediafax.

Criza francului: banca centrala a Elvetiei, gata sa intervina pe piata valutara

Banca centrala a Elvetiei este pregatita sa intervina pe piata valutara pentru a relaxa politica monetara, dupa ce a renuntat la plafonul minim de 1,2 franci/euro, a precizat Jean-Pierre Danthine, vicepresedintele institutiei, conform Reuters.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )