Libnet.ro
UNICEF

17:00

Banca lui Dorinel Umbrarescu, cel mai mare asfaltator roman, a fost cumparata de magnatul indian Lakshmi Mittal

B1 B1,
Banca lui Dorinel Umbrarescu, cel mai mare asfaltator roman, a fost cumparata de magnatul indian Lakshmi Mittal

Banca Romana de Credite si Investitii BRCI), controlata de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, supranumit regele astfaltului, a fost cumparata de miliardarul indian Lakshmi Mittal, fostul patron de la. continuă pe B1

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

Cel mai mare laborator clandestin de DROGURI sintetice a fost depistat! Incred ibil cum erau produse substantele interzise

Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Rusia ce producea 1,5 tone de substante ilegale pe luna a foast desfiintat de politia rusa. Substantele ilegale erau produse intr-o veche ferma si.

MOMENTE GROAZNICE! Monica Tatoiu a trait cel mai NEGRU COSMAR al vietii ei! Are atacuri de panica dar si-a facut curaj sa vorbeasca

Monica Tatoiu si-a invins cea mai mare teama! CRISTI BORCEA A FACUT-O DUPA CE A IESIT DIN iNCHISOARE! RAVAGII CU VALENTINA PELINEL! OAMENII SI-AU FACUT CRUCE CAND I-AU VAZUT FOTO) Desi.

Romania a avut in septembrie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 28,9% in luna septembrie 2019, comparativ cu luna septembrie 2018, acesta fiind cel mai mare avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate de Eurostat.

Se cauta manager pentru cel mai mare spital din Salaj. Ce conditii li se cer candidatilor

Cea mai inalta functie din Spitalul Judetean de Urgenta Zalau este scoasa la concurs, dupa ce in ultimii doi ani, a fost condusa de manageri interimari.

Afacerea Skripal. La nici doi ani de la cel mai mare val de expulzari de diplomati din istorie, Moscova isi intoarce agentii la post

Moscova depune eforturi sa readuca in Balcani un presupus diplomat expulzat din Albania in martie 2018 in contextul escaladarii cazului Serghei Skripal, fostul dublu spion otravit pe teritoriul britanic cu noviciok.

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Noul Start-Up Nation: Editia a treia va fi lansata in trimestrul I 2020, cel mai probabil (minister)

Un nou program de finantare pentru mici afaceri Start-Up Nation ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in primele 3 luni ale anului 2020, iar pentru aceasta trebuie parcursi 5 pasi institutionali, a informat, marti, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, la solicitarea StartupCafe. ro.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )