Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai mare laborator clandestin de DROGURI sintetice a fost depistat! Incred ibil cum erau produse substantele interzise

B1 B1,
Cel mai mare laborator clandestin de DROGURI sintetice a fost depistat! Incred ibil cum erau produse substantele interzise

Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Rusia ce producea 1,5 tone de substante ilegale pe luna a foast desfiintat de politia rusa. Substantele ilegale erau produse intr-o veche ferma si. continuă pe B1

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

MOMENTE GROAZNICE! Monica Tatoiu a trait cel mai NEGRU COSMAR al vietii ei! Are atacuri de panica dar si-a facut curaj sa vorbeasca

Monica Tatoiu si-a invins cea mai mare teama! CRISTI BORCEA A FACUT-O DUPA CE A IESIT DIN iNCHISOARE! RAVAGII CU VALENTINA PELINEL! OAMENII SI-AU FACUT CRUCE CAND I-AU VAZUT FOTO) Desi.

Se cauta manager pentru cel mai mare spital din Salaj. Ce conditii li se cer candidatilor

Cea mai inalta functie din Spitalul Judetean de Urgenta Zalau este scoasa la concurs, dupa ce in ultimii doi ani, a fost condusa de manageri interimari.

Romania a avut in septembrie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 28,9% in luna septembrie 2019, comparativ cu luna septembrie 2018, acesta fiind cel mai mare avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate de Eurostat.

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti.

Cum este caracterizat Eden Hazard de un fost coechipier: Cel mai lenes jucator langa care am evoluat

Eden Hazard, jucatorul echipei Real Madrid, a fost descris drept cel mai lenes jucator langa care am evoluat de John Obi Mikel, fostul sau coleg de la Chelsea, actual fotbalist al gruparii Trabzonsport. Cu toate acestea, nigerianul i-a laudat calitatile belgianului.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, in Germania

Realizatorii de televiziune germani Ariane Alter si Sebastian Meinberg au stabilit un nou record Guinness pentru cel mai lung talk show, un maraton TV care a durat 72 de ore si a fost difuzat live pe postul ARD-alpha, potrivit agentiei DPA, citate de Mediafax.

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )