Libnet.ro
UNICEF

10:00

Se cauta manager pentru cel mai mare spital din Salaj. Ce conditii li se cer candidatilor

Adevărul Adevărul,
Se cauta manager pentru cel mai mare spital din Salaj. Ce conditii li se cer candidatilor

Cea mai inalta functie din Spitalul Judetean de Urgenta Zalau este scoasa la concurs, dupa ce in ultimii doi ani, a fost condusa de manageri interimari. continuă pe Adevărul

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

E OFICIAL: Cel mai slab LEU din istorie! BNR tocmai a facut anuntul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,7729 leieuro, 4,3159 leidolar,5,5938 leilira sterlina, 4,3586 leifranc elvetian. Este cea mai ridicata valoare din istorie atinsa.

Adrian Mutu il apara pe Cosmin Contra: Cel mai criticat selectioner din istorie

Romania a mai ratat o campanie de calificare la un turneu final, insa fostul international Adrian Mutu nu vede un vinovat explicit pentru acest esec.

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti.

Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, in Germania

Realizatorii de televiziune germani Ariane Alter si Sebastian Meinberg au stabilit un nou record Guinness pentru cel mai lung talk show, un maraton TV care a durat 72 de ore si a fost difuzat live pe postul ARD-alpha, potrivit agentiei DPA, citate de Mediafax.

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index, citat de CNN si Mediafax.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Black Friday: ANPC a primit aproape 800 de reclamatii in 2018, pentru pret incorect sau chiar mai mare decat cel anterior

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit dupa campania de Black Friday din 2018 aproape 800 de reclamatii, printre motivele invocate find acela ca produse achitate nu au fost livrate, pretul incorect sau chiar mai mare decat cel anterior, refuz de a primi produsul returnat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )