Libnet.ro
UNICEF

21:30

BANCA MONDIALA: Economiile statelor in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala ar putea scadea cu pana la 4,4% in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA MONDIALA: Economiile statelor in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala ar putea scadea cu pana la 4,4% in acest an

Scaderea economica estimata in cazul statelor cu economii emergente si aflate in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala este de pana la 4,4% pana la sfarsitul anului curent, ceea ce reprezinta cea mai severa recesiune de la criza financiara globala din 2008, arata cea mai recenta prognoza a Bancii Mondiale, potrivit careia cresterea cheltuielilor pentru sanatate si educatie reprezinta cheia redresari economice reziliente post-pandemice in Europa emergenta si Asia Centrala. in plus, se estimeaza ca scaderile induse de pandemie sa adanceasca nivelul saraciei in tarile din aceasta regiune, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala: inchiderea scolilor poate duce la inregistrarea unor pierderi la nivel educational echivaland cu o treime dintr-un an intreg de scolarizare

Pandemia a afectat negativ invatamantul si serviciile de sanatate din statele cu economii emergente si aflate in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala, se arata in cea mai recenta actualizare a prognozei economice Economic Update) a Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala ECA). Virusul a ucis deja mii de persoane, iar unii dintre supravietuitorii acestui virus vor mai avea de suferit pe termen lung.

Banca Mondiala: inchiderea scolilor produce pagube insemate la nivel educational. Simpla supravietuire nu este suficienta

Pandemia de coronavirus a afectat negativ invatamantul. Banca Mondiala atrage insa atentia ca inchiderea scolilor pe termen lung, pentru limitarea raspandirii SARS-CoV-2, nu este cea mai buna idee.

Localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani. Acum se schimba totul: va fi redeschisa

Lumea buna, pe vremuri, in urma cu 46 de ani, mergea intr-una din cele mai frumoase statiuni din Cipru. Statiunea Varosha, la inceputul anilor 70, era una dintre cele mai faimoase si scumpe destinatii de vacanta. Varosha, localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani Astazi, in 2020, Varosha isi .

Dacia si-a incercat norocul pe piata din Europa. Ce s-a intamplat in septembrie i-a uimit pe toti!

Pe marile piete auto din Europa, Dacia anunta cresteri. Dupa Franta, urmeaza Germania si Italia, care arata cresteri cu doua cifre, dar si o crestere putin mai mica, dar totodata importanta, pe piata din Spania, grav afectat de pandemie in continuare. Dacia si-a incercat norocul pe piata din Europa in luna septembrie, in Germania, Dacia .

Cehia: Record de cazuri noi COVID-19. A devenit tara cu cea mai rapida crestere a rateide infectare din Europa

Cehia a fost declarata tara cu cea mai rapida crestere a rateide infectare cu COVID-19 din Europa, dupa ce, la ultima raportare a atins un nou record de pacienti nou infectati, mai exact 4. Cifrele.

BURSELE LUMII Fluctuatii pe bursele din Europa si SUA

Pietele europene s-au inscris pe un curs mixt ieri, dupa ce Citigroup Inc. a estimat ca regiunea este vulnerabila, in contextul evolutiilor generate de pandemia de COVID-19.

BURSELE LUMII Avans usor pe bursele din Europa

Pietele europene s-au inscris pe un curs usor ascendent in a doua parte a zilei de vineri, pe fondul sperantelor legate de un nou pachet de stimulare in SUA. Anterior, bursele din regiune scazusera, dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat ca atat el, cat si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus.

ANALIZA BLOOMBERG: Valul mult asteptat de fuziuni bancare din Europa incepe sa prinda contur

Dupa ani buni de criza, sectorul bancar european este plin de tranzactii, potrivit unei analize Bloomberg, care aminteste ca, numai in ultima saptamana, Intesa Sanpaolo SpA din Italia a decis sa cumpere banca privata elvetiana Reyl and Cie SA, iar Unicaja Banco SA din Spania a reluat discutiile de fuziune cu rivala Liberbank SA. Totodata, exista potentialul realizarii unor tranzactii mai mari, analistii speculand in prezent pe marginea unei eventuale aliante intre bancile franceze Societe Generale SA si BNP Paribas SA.

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

UEFA ne-a degajat din Europa

Campioana Romaniei in exercitiu la fotbal, CFR Cluj, a reusit sa se califice in grupele Europa Leagu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )