Libnet.ro
UNICEF

00:07

Localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani. Acum se schimba totul: va fi redeschisa

Playtech Playtech,
Localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani. Acum se schimba totul: va fi redeschisa

Lumea buna, pe vremuri, in urma cu 46 de ani, mergea intr-una din cele mai frumoase statiuni din Cipru. Statiunea Varosha, la inceputul anilor 70, era una dintre cele mai faimoase si scumpe destinatii de vacanta. Varosha, localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani Astazi, in 2020, Varosha isi . continuă pe Playtech

Cehia: Record de cazuri noi COVID-19. A devenit tara cu cea mai rapida crestere a rateide infectare din Europa

Cehia a fost declarata tara cu cea mai rapida crestere a rateide infectare cu COVID-19 din Europa, dupa ce, la ultima raportare a atins un nou record de pacienti nou infectati, mai exact 4. Cifrele.

Dacia si-a incercat norocul pe piata din Europa. Ce s-a intamplat in septembrie i-a uimit pe toti!

Pe marile piete auto din Europa, Dacia anunta cresteri. Dupa Franta, urmeaza Germania si Italia, care arata cresteri cu doua cifre, dar si o crestere putin mai mica, dar totodata importanta, pe piata din Spania, grav afectat de pandemie in continuare. Dacia si-a incercat norocul pe piata din Europa in luna septembrie, in Germania, Dacia .

BANCA MONDIALA: Economiile statelor in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala ar putea scadea cu pana la 4,4% in acest an

Scaderea economica estimata in cazul statelor cu economii emergente si aflate in curs de dezvoltare din Europa si Asia Centrala este de pana la 4,4% pana la sfarsitul anului curent, ceea ce reprezinta cea mai severa recesiune de la criza financiara globala din 2008, arata cea mai recenta prognoza a Bancii Mondiale, potrivit careia cresterea cheltuielilor pentru sanatate si educatie reprezinta cheia redresari economice reziliente post-pandemice in Europa emergenta si Asia Centrala. in plus, se estimeaza ca scaderile induse de pandemie sa adanceasca nivelul saraciei in tarile din aceasta regiune, scrie News.

Crima infioratoare in Botosani. O femeie si-a ucis sotul sub privirile ingrozite ale celor patru copii. Care a fost motivul

O femeie de 41 de ani, mama a patru copii, si-a ucis cu sange rece sotul, din razbunare. Femeia nu a mai rezistat traumelor la care era supusa deseori, motiv pentru care, intr-un moment vulnerabil si-a injunghiat mortal partenerul. Scenele socante au avut loc in fata celor patru copii ai cuplului. Copiii si-au vazut tatal .

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania .

Ingredientele din bucatarie care te scapa de mucegaiul din casa. Cu asta spala femeile de la tara

Din cauza umiditatii din locuinta, pot aparea pete negre la colturile peretilor. Medicii ne recomanda, insa, sa avem mare grija pentru ca mucegaiul poate fi extrem de periculos pentru sanatate. Iata ce ingrediente din bucatarie te scapa imediat de aceasta problema! Ingredientele care te scapa de mucegai Sezonul rece se apropie iar odata cu temperaturile .

Cel mai mare sistem fotovoltaic de acoperis a fost inaugurat in Ungaria

Companiile Audi si E. ON au instalat cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperis din Europa, care .

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

Simona Halep, moment de sinceritate. Care a fost cel mai important eveniment din 2020 pentru ea (VIDEO)

Simona Halep a fost eliminata in optimile WTA French Open, fiind invinsa autoritar de Iga Swiatek, careia a reusit sa ii ia doar trei ghemuri, desi la editia precedenta o zdrobea pe poloneza in aceeasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )