Libnet.ro
UNICEF

22:00

Banca Transilvania face surpriza momentului in Romania: toti romanii trebuie sa afle urgent

Playtech Playtech,
Banca Transilvania face surpriza momentului in Romania: toti romanii trebuie sa afle urgent

Banca Transilvania lanseaza in cadrul aplicatiei sale NEO, o facilitate de multi-banking, NEO Control, prin care clientii pot consulta detalii despre conturile personale deschise la fintech-uri. continuă pe Playtech

Banca Transilvania isi face pomana in plina pandemie: pune o paine pe mesele a sute de oameni

Banca Transilvania e unul dintre cei mai mari angajatori din Romania si se gandeste, chiar si-n plina pandemia, la sute de mii de romani carora nu li se ofera nicio oportunitate de.

Banca Transilvania initiaza stagii de practica pentru studentii si masteranzii la facultati cu profil economic

Banca Transilvania ofera studentilor si masteranzilor care urmeaza facultati cu profil economic oportunitatea de a face practica timp de trei saptamani, in perioada noiembrie - decembrie a. c. , in 7 localitati din tara - Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Oradea, Alba Iulia, Targu Mures si Bacau.

Leguma nociva pe care toti romanii o consuma zilnic. La ce riscuri va expuneti, de fapt

In fiecare an, de la inceputul sezonului rosiilor romanesti, cel putin, se aprinde scandalul chimicalelor periculoase care le coc inainte de vreme. Substantele chimice pot face ca aceste legume sa fie gata in trei zile, in loc de treizeci, cat este normal. Producatorii admit ca ele sunt stropite, dar nu si nocive. Pe de alta .

BANCA TRANSILVANIA: Programul Noua Casa are adresabilitate mult mai larga decat Programul Prima Casa

Prima locuinta cu finantare prin Programul Noua Casa derulat prin Banca Transilvania a fost cumparata in Bucuresti, anunta institutia de credit, intr-un comunicat. Acesta subliniaza ca apartamentul are trei camere si a costat aproximativ 73. 000 de euro, iar creditul este de 66. 500 de euro, echivalentul in lei. Rata lunara este de circa 330 de euro, echivalent in lei, respectiv 1. 600 de lei, iar dobanda anuala este de 4,17%.

Vesti proaste pentru toti romanii! Ce se va intampla cu TVA-ul, fix dupa alegeri

Romania a fost grav afectata de criza coronavirusului. PIB-ul pentru prima jumatate a anului 2020 a scazut cu 4,6% de la an la an. in acest context din ce in ce mai multi analisti financiari trag semnale de alarma. Unul dintre ele, conform economistului Valentin Tataru, si un scenariu plauzibil, este cel al cresterii TVA, .

BVB Lichiditatea - salvata de tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania

Rulajul ultimei sedinte de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la aproape 54,27 milioane de lei, circa 72% din valoarea transferurilor provenind din schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

Banca Transilvania a acordat primul credit Noua Casa pentru cumpararea unei locuinte in Bucuresti

Prima locuinta cu finantare prin Programul Noua Casa, derulat prin Banca Transilvania, a fost cumparata in Bucuresti, o parte din valoarea totala a imobilului fiind acoperita printr-un credit de 66. 500 de euro, la o dobanda de 4,17% pe an, conform unui comunicat de presa.

Anunt important pentru toti romanii de la bloc. Ce se intampla daca schimbi furnizorul de gaze

Consumatorii casnici ce folosesc gazele naturale pentru incalzire ar putea sa plateasca facturi si cu peste 200 de lei pe luna mai mici in iarna aceasta, daca locuiesc in zone mai friguroase si au schimbat furnizorul, a anuntat Consiliul Concurentei. Anunt important pentru toti romanii de la bloc Toti ceilalti consumatori casnici ce folosesc gaze .

Fructele de sezon care distrug virusii. Toti romanii trebuie sa le consume, dar nu in exces

Este sezonul lor, asa ca trebuie sa profitam cat mai mult de ele. Un adevarat deliciu al toamnei, perele sunt fructele care distrug virusii. Iata de ce trebuie consumate de toti romanii, insa cu precautie! Fructele de sezon care distrug virusii Darul zeilor, asa cum le numea Homer, parele sunt printe cele mai sanatoase, dar .

Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Mai sunt aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare de anul acesta, si deja incep pomenile electorale. Guvernul Orban, in speranta de a mai castiga ceva capital politic trec lalucrurile grele. Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala Conform unei masuri aprobate in sedinta de astazi a Guvernului Orban, pensionarii, de peste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )