Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fructele de sezon care distrug virusii. Toti romanii trebuie sa le consume, dar nu in exces

Playtech Playtech,
Fructele de sezon care distrug virusii. Toti romanii trebuie sa le consume, dar nu in exces

Este sezonul lor, asa ca trebuie sa profitam cat mai mult de ele. Un adevarat deliciu al toamnei, perele sunt fructele care distrug virusii. Iata de ce trebuie consumate de toti romanii, insa cu precautie! Fructele de sezon care distrug virusii Darul zeilor, asa cum le numea Homer, parele sunt printe cele mai sanatoase, dar . continuă pe Playtech

Toti cei care au card bancar trebuie sa stie asta. Greseala pe care o fac toti romanii

Specialisti din intreaga lume incearca sa afle exact care este durata dupa care noul coronavirus nu mai este prezent pe diferite suprafete. Conform specialistilor australieni, noul virus.

Anuntul momentului vine de la Lidl: se intampla de azi si toti romanii trebuie sa afle urgent

Pentru saptamana in curs, Lidl are doua anunturi importante. intai, deschide un nou magazin la Brasov. il inaugureaza chiar pe 15 octombrie. Cel de-al doilea vizeaza toate celelalte.

Bauturile din comert care ne fac rau. Toti romanii le consuma zilnic, fara sa stie riscul la care se supun

Sunt dulci, gustoase si merg de minune cu majoritatea dintre cele mai nesanatoase feluri de mancare. Multe dintre bauturile din comert, insa, ne fac foarte mult rau, spun medicii. Acestia explica la ce riscuri se expun romanii atunci cand le consuma. Bauturile din comert care fac mult rau Daca nu ai tinut cont niciodata de .

Anunt important pentru toti romanii de la bloc. Ce se intampla daca schimbi furnizorul de gaze

Consumatorii casnici ce folosesc gazele naturale pentru incalzire ar putea sa plateasca facturi si cu peste 200 de lei pe luna mai mici in iarna aceasta, daca locuiesc in zone mai friguroase si au schimbat furnizorul, a anuntat Consiliul Concurentei. Anunt important pentru toti romanii de la bloc Toti ceilalti consumatori casnici ce folosesc gaze .

Nu mai bea apa dupa masa! Ce se intampla in stomac, apoi. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Confuzia multor persoane care incearca sa aiba un stil de viata sanatos inca se rezuma la bautul apei inainte sau dupa masa. Greseala pe care o facem toti este sa bem lichide dupa ce mancam. Ce se intampla in organismul nostru daca facem asta inainte, in timpul si dupa masa? Ce se intampla daca bei .

Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Mai sunt aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare de anul acesta, si deja incep pomenile electorale. Guvernul Orban, in speranta de a mai castiga ceva capital politic trec lalucrurile grele. Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala Conform unei masuri aprobate in sedinta de astazi a Guvernului Orban, pensionarii, de peste .

Leguma nociva pe care toti romanii o consuma zilnic. La ce riscuri va expuneti, de fapt

In fiecare an, de la inceputul sezonului rosiilor romanesti, cel putin, se aprinde scandalul chimicalelor periculoase care le coc inainte de vreme. Substantele chimice pot face ca aceste legume sa fie gata in trei zile, in loc de treizeci, cat este normal. Producatorii admit ca ele sunt stropite, dar nu si nocive. Pe de alta .

Alimentele care tin depresia la distanta si te satura. Asta ar trebui sa manance toti romanii, zilnic

Alimentatia te poate ajuta si in perioade in care starea ta de spirit este extrem de scazuta. Ce ar trebui sa mananci zilnic pentru a tine departe depresia? Poti sa introduci foarte simplu alimentele in meniul tau de zi cu zi. Alimente care iti imbunatatesc considerabil starea de spirit O alimentatie corecta, hidratarea corespunzatoare si .

De ce ti se ofilesc florile in vaza. Greseala pe care toti romanii o fac fara sa stie

Ce greseala faci fara sa sesizezi? Mentine mai mult florile in glastra intr-o stare foarte buna! Care e secretul pentru a le pastra si ce lucru care nu le e benefic faci astfel incat florile sa ti se ofileasca mai repede decat ar trebui? Cum sa pastrezi florile mai mult in vaza? O vaza de .

Vesti proaste pentru toti romanii! Ce se va intampla cu TVA-ul, fix dupa alegeri

Romania a fost grav afectata de criza coronavirusului. PIB-ul pentru prima jumatate a anului 2020 a scazut cu 4,6% de la an la an. in acest context din ce in ce mai multi analisti financiari trag semnale de alarma. Unul dintre ele, conform economistului Valentin Tataru, si un scenariu plauzibil, este cel al cresterii TVA, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )