Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Mai sunt aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare de anul acesta, si deja incep pomenile electorale. Guvernul Orban, in speranta de a mai castiga ceva capital politic trec lalucrurile grele. Ce se intampla cu toti romanii care au pensie sociala Conform unei masuri aprobate in sedinta de astazi a Guvernului Orban, pensionarii, de peste . continuă pe Playtech

Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa o faca

Iarna se apropie, asadar este momentul sa te ocupi de trecerea geamurilor la regimul de iarna. Acest fapt trebuie executat inaine de inceperea gerurilor, pentru a evita patrunderea frigului in apartament in cea mai rece perioada a anului. Cum iti pui termopanul in regim de iarna ca sa nu intre frigul in casa Caldura din .

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului.

Alimentele care tin depresia la distanta si te satura. Asta ar trebui sa manance toti romanii, zilnic

Alimentatia te poate ajuta si in perioade in care starea ta de spirit este extrem de scazuta. Ce ar trebui sa mananci zilnic pentru a tine departe depresia? Poti sa introduci foarte simplu alimentele in meniul tau de zi cu zi. Alimente care iti imbunatatesc considerabil starea de spirit O alimentatie corecta, hidratarea corespunzatoare si .

De ce ti se ofilesc florile in vaza. Greseala pe care toti romanii o fac fara sa stie

Ce greseala faci fara sa sesizezi? Mentine mai mult florile in glastra intr-o stare foarte buna! Care e secretul pentru a le pastra si ce lucru care nu le e benefic faci astfel incat florile sa ti se ofileasca mai repede decat ar trebui? Cum sa pastrezi florile mai mult in vaza? O vaza de .

Guvernul Orban, dat in judecata pentru ingradirea libertatii romanilor. PP-USL: Sa ne aparam Dumnezeul nostru, sa ne aparam tara, sa ne aparam valorile

Avocatul Daniel Ionascu, presedintele executiv al PP-USL a dat in judecata Guvernul Orban pentru ingerinta in problemele religioase si in drepturile fundamentale ale omului.

Romanii care i-au lasat pe francezi fara apa calda. Cum a fost posibil asa ceva: ce jaf uluitor

O banda de hoti din Romania si Republica Moldova a furat aproape 1,000 de centrale termice in Franta. Ei actionau pe santiere si intrau noaptea in apartamentele care nu erau date spre folosinta. Romanii i-au lasat pe francezi fara apa calda Potrivit presei franceze, un numar de 910 centrale termice au fost furate intre august .

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Intr-o perioada grea, din punct de vedere economic, mare parte din producatorii agricultori Romaniei au avut de suferit. in afara de acestia, chiar si producatorii acvacultori sau pescari comerciali. Statul s-a gandit sa acorde anumite subventii pentru produsele din acest sector economic. Se dau bani de la stat pentru producatorii agricultori acvacultori si pescari comerciali .

Toti cei care au card bancar trebuie sa stie asta. Greseala pe care o fac toti romanii

Specialisti din intreaga lume incearca sa afle exact care este durata dupa care noul coronavirus nu mai este prezent pe diferite suprafete. Conform specialistilor australieni, noul virus.

Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: asa ceva te salveaza in relatia cu banca

Odata cu drepturile pe care le are un client al unei banci, acesta are si anumite obligatii, pe care, uneori, uita sa si le indeplineasca. Exista cateva obligatii pe care clientul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )