Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bancile din Romania pun la dispozitia Fiscului SUA informatii despre conturile americanilor

Hotnews Hotnews,
 Bancile din Romania pun la dispozitia Fiscului SUA informatii despre conturile americanilor

Peste 100 de banci, asiguratori, firme de brokeraj si administratori de fonduri din Romania s-au inregistrat pentru a pune la dispozitia SUA date despre americanii care au peste 50. 000 de dolari in conturi, odata ce statul roman a incheiat o intelegere de principiu cu SUA pentru transferul datelor, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Lista bancherilor romani care pun la dispozitia Fiscului SUA informatii despre conturile americanilor

Peste 100 de banci, asiguratori, firme de brokeraj si administratori de fonduri din Romania s-au inregistrat pentru a pune la dispozitia SUA date despre americanii care au peste 50. 000 de dolari in conturi, odata ce statul roman a incheiat o intelegere.

Mai cumpara cineva ziare? Cum stau la vanzari titlurile din Romania

Ziarele din Romania au inregistrat o scadere a tirajelor in perioada ianuarie-martie 2014, continuand tendinta ultimilor ani. Publicatii precum Adevarul, Evenimentul Zilei sau Romania Libera vand sub 15. 000 de exemplare, exceptia fiind Ziarul.

Ungureanu: Partidele din Romania vor sa propulseze la Cotroceni un candidat slab si supus

Presedintele partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, ca partidele din Romania vor sa trimita la Cotroceni un candidat slab, supus si usor de controlat. Partidele incearca sa.

TOP: Retelele de retail din Romania cu cel mai mare profit

Un clasament al retelelor de retai din Romania indica faptul ca majoritatea au fost profitabile anul trecut, dupa ce comertul modern l-a depasit pe cel traditional, iar marile retele au deschis circa 270 de magazine, in timp ce si-au extins prezenta in.

TOP: Retelele de retail din Romania cu cele mai mari profituri

Un clasament al retelelor de retai din Romania indica faptul ca majoritatea au fost profitabile anul trecut, dupa ce comertul modern l-a depasit pe cel traditional, iar marile retele au deschis circa 270 de magazine, in timp ce si-au extins prezenta in.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

Drama celor peste 500.000 de bolnavi de cancer din Romania

In lipsa unui registru national de cancer, Alianta Pacientilor Cronici din Romania estimeaza ca in tara noastra traiesc astazi aproximativ 520. 000 bolnavi de cancer, dintre care doar 98. 000 primesc tratament in mod activ.

Ce venituri au generat magazinele electroIT din Romania in 2013: infograficul care arata dinamica pietei

EMag ajunge locul doi in piata de electroIT din Romania, dupa Altex , jocurile incingandu-se pe primele trei locuri. Domo , prin vocea proaspat numitului CEO, doreste 50% din piata intr-un an , in timp ce long tail-ul,.

Sinteza Zilei: Povestea incredibila a fratilor adoptati din Romania, care s-au regasit in SUA dupa 18 ani

25 de perechi de blugi. Pentru atat l-a dat familia pe Ionut, la inceputul anilor 90, mamei din America. Un pret ridicol care a schimbat, insa, in bine destinul unui copil bolnav. Ajuns in Statele Unite, Ionut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )