Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bani pentru startup-uri romanesti 2020: 10.000 Euro de la Samsung, inscrieri online

Hotnews Hotnews,
 Bani pentru startup-uri romanesti 2020: 10.000 Euro de la Samsung, inscrieri online

Startup-urile IT romanesti se pot inscrie la competitia Changeneers 2020, pentru sansa de a castiga un premiu de 10. 000 de euro, oferit de Samsung Romania, au anuntat, miercuri, organzatorii concursului, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Curtea de Conturi: Prea multi bani pentru sefii Radioului si Televiziunii publice, probleme confirmate la Cerbul de Aur, nereguli fiscale la Agerpres

Prea multi bani pentru directorii generali, nereguli la Cerbul de Aur, calatorii si alte proceduri se numara printre problemele identificate de Curtea de Conturi la TVR sisau la Radioul public, potrivit raportului pe 2018, dat acum publicitatii. Acelasi raport identifica nereguli fiscale si la agentia de stiri Agerpres.

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

Cele doua gadgeturi care fac mai multi bani pentru Apple decat computerele

Apple a facut o multime de bani in 2019, insa produsele pe care le-au ales cel mai mult utilizatorii ar putea veni ca o surpriza. O categorie ceva mai noua de produse ale companiei a.

Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligatiunile emise de VRANCART S.A.

Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 27. 2020, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 12 pentru obligatiunile emise de VRANCART S. simbol VNC24), conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

HOROSCOP 29 IANUARIE. Ploua cu bani pentru una dintre zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie.

Elcen anunta ca risca sa ramana fara bani pentru agentul termic si salariile angajatilor

Producatorul de energie electrica si termica Elcen anunta ca risca sa ramana fara bani pentru agentul termic si salariile angajatilor si acuza totodata Primaria Municipiului Bucuresti si Termoenergetica ca nu isi asuma responsabilitatea pentru asigurarea continuitatii prestarii serviciului public de furnizare a apei calde si caldurii catre locuitorii bucuresteni, intrucat nu isi onoreaza obligatiile de plata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )