Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Playtech Playtech,
Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia . continuă pe Playtech

Cum ajungi la burnout si care sunt cei mai expusi angajati. Ce ar trebui sa faca firmele

Burnout-ul a devenit o afectiune tot mai intalnita in randul romanilor si este de mai multi ani o ingrijorare majora si la nivel international, se arata intr-un studiu realizat de HPDI, care prezinta si categoriile celor mai expusi angajati.

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,.

Cei mai bizari oameni de pe planeta. De ce au sangele diferit de orice alti pamanteni

Cercetatorul Samuel Verges al Institutului National pentru Sanatate si Cercetare Medicala din Franta Inserm) recunoaste ca a trait o experienta unica. Specialistul a explicat de ce unii oameni au sangele diferit la culoare. Care este anecdota oamenilor care sunt considerati cei mai bizari? Oamenii cu sangele diferit fata de alti pamanteni in luna februarie a .

FOTO Cum aratau la debut unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood

Anii au trecut si peste vedetele de cinema, iar in unele cazuri au lasat urme adanci. O revista din Statele Unite a avut ideea sa le prezinte cititorilor cum aratau la debut si cum arata acum unii dintre cei mai apreciati actori.

Lumea fotbalului olandez, in doliu: a murit unul dintre cei mai mari jucatori

Unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din Olanda a murit, la 72 de ani, lasand in urma o cariera cu repere notabile in istoria tarii sale.

Salarii 2020: Un sfert dintre angajatorii romani nu vor acorda nicio majorare salariala 8213; Sondaj

Desi majoritatea romanilor spera sa castige mai mult in acest an, 1 din 4 angajatori nu va acorda nicio majorare salariala, iar 35,5% afirma ca majorarile salariale planificate pentru 2020 vor fi de cel mult 5%, arata datele unui sondaj efectuat de o platforma de recrutare.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensii mai mari pentru fostiiangajati ai Ministerului de Interne MAI), fata de pensiilecelor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN).

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi din Compania de Drumuri au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, luni, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache - Regele asfaltului - si a mai multor sefi de la CNADNR Craiova in dosarul DNA privind modernizarea soselei Transalpina, dupa ce faptele s-au prescris. Decizia instantei este definitiva.

Descoperiti. Femeile din spatele unora dintre cei mai puternici barbati din Romania

Andreea Sava a prezentat, in exclusivitate, la Descoperiti, un material despre femeile aflate in spatele celor mai puternici barbati din Romania.

Bugetul Romaniei in 2019: deficit mai mare, mai multi bani pentru pensii, venituri slabe

Bugetul Romaniei din anul 2019 a fost caracterizat in special de adancirea deficitului de la 2,8% din PIB in 2018 la 4,6% din PIB, din cauza ca fostul Guvern a supraestimat veniturile, a majorat salarii, a cheltuit sume suplimentare cu pensile si alocatiile si a atras putine fonduri europene, arata executia bugetara pe anul 2019 publicata marti de Ministerul Finantelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )