Libnet.ro
UNICEF

19:30

Banii de la buget pentru diaspora, nu se duc catre romanii care au nevoie de ei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banii de la buget pentru diaspora, nu se duc catre romanii care au nevoie de ei

Confederatia Nationala a Antreprenorilor Mici si Mijlocii CAPIMED) Romania a criticat, prin intermediul unui comunicat, activitatea Ministerului Romanilor de Pretutindeni, pentru lipsa de interes in legatura cu romanii care au nevoie de ajutorul real al statului roman si nici macar nu sunt pe o lista de asteptare. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica. Banii pentru investitiile publice sa nu fie doar alocati, acestea sa fie si executate

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bruxelles, ca se asteapta ca bugetul Romaniei pentru anul viitor sa fie unul echilibrat, sustenabil, si care poate fi pus in practica, executat.

Bani de la stat pentru romanii care vor sa isi cumpere locuinte. Cine se incadreaza

Deputatul PSD Mihai Weber a initiat o propunere legislativa prin care propune ca politistii si cadrele militara sa poata utiliza suma compensatorie acordata pentru chirie si pentru achitarea ratei pentru.

Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

Continua vestile proaste pentru cei cinci milioane de romani ce detin credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou si a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 2,19%. Aceasta valoare a ma.

ANAF amendeaza romanii care pleaca in strainatate

Modificarile aduse Codului fiscal incalca acordul bilateral dintre UE si Romania in ceea ce priveste taxarea cetatenilor romani care muncesc in strainatate sau amendarea lor sub diferite pretexte, precizeaza Platforma Actiunea Civica a Tinerilor PACT), prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )