Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bani de la stat pentru romanii care vor sa isi cumpere locuinte. Cine se incadreaza

Antena3 Antena3,
Bani de la stat pentru romanii care vor sa isi cumpere locuinte. Cine se incadreaza

Deputatul PSD Mihai Weber a initiat o propunere legislativa prin care propune ca politistii si cadrele militara sa poata utiliza suma compensatorie acordata pentru chirie si pentru achitarea ratei pentru. continuă pe Antena3

Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

Continua vestile proaste pentru cei cinci milioane de romani ce detin credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou si a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 2,19%. Aceasta valoare a ma.

Votul electronic, o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat astazi ca votul electronic este o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora si ca va face toate demersurile pentru a implementa acest sistem.

Portalul eRomania, pe care statul a cheltuit 12 milioane de euro, este cazut de doua zile: Ministerul Comunicatiilor vrea sa-l foloseasca pentru promovarea activitatilor care vor avea loc cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Portalul eRomania, pe care statul a cheltuit 12 milioane de euro cand la conducerea Ministerului Comunicatiilor era Gabriel Sandu PDL), aflat acum in inchisoare in 'dosarul Microsoft', este inaccesibil de doua zile. Contactati de HotNews. ro, oficialii Ministerului Comunicatiilor, condus acum de Lucian Sova PSD), au precizat miercuri ca 'portalul nu poate fi accesat momentan din cauza unor disfunctionalitati de ordin tehnic care sunt in curs de remediere' si ca Ministerul 'are in intentie operationalizarea portalului pentru promovarea activitatilor care vor avea loc cu ocazia Centenarului Marii Uniri, operatiuni care vor genera, in urmatoarea perioada, disfunctionalitati in accesarea portalului.

Anunt important pentru romanii din Italia. Pot beneficia de sume substantiale de bani daca indeplinesc patru conditii

Alocatia sociala assegno sociale) poate fi perceputa nu numai de italienii rezidenti in Peninsula, ci si de cetatenii straini care indeplinesc anumite conditii. Astfel, potrivit.

ANAF amendeaza romanii care pleaca in strainatate

Modificarile aduse Codului fiscal incalca acordul bilateral dintre UE si Romania in ceea ce priveste taxarea cetatenilor romani care muncesc in strainatate sau amendarea lor sub diferite pretexte, precizeaza Platforma Actiunea Civica a Tinerilor PACT), prin intermediul unui comunicat de presa.

Justitia din Zimbabwe considera legala lovitura de stat a armatei care a dus la demisia lui Mugabe

Justitia din Zimbabwe a apreciat sambata ca fiind legala lovitura de stat a armatei care a dus marti la demisia presedintelui Robert Mugabe, estimand ca aceasta interventie era menita sa impiedice persoane care nu au fost alese prin vot sa ocupe.

Iohannis: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica. Banii pentru investitiile publice sa nu fie doar alocati, acestea sa fie si executate

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bruxelles, ca se asteapta ca bugetul Romaniei pentru anul viitor sa fie unul echilibrat, sustenabil, si care poate fi pus in practica, executat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )