Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Adevărul Adevărul,
Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Cel mai mare proiect cu bani europeni de pe malul Borcei a fost aprobat. Cat costa modernizarea strazii Bucuresti

Cel mai mare proiect al administratiei locale din Calarasi va fi parafat luni, 2 decembrie. Este vorba despre o finantare europeana de 9,35 milioane de euro pentru modernizarea celei mai importante artere de circulatie din oras.

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din proape sase ani in anul incheiat.

IN MAREA BRITANIE: Migratia neta a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din aproape sase ani, in anul incheiat in iunie, ca urmare a declinului numarului de sosiri ale unor cetateni din Uniunea Europeana pentru munca, din cauza Brexitului.

Atentie! Unele medicamente pot duce la orbire. Dr. Monica Pop: Pastilele cu cel mai mare risc sunt

Exista multe categorii de medicamente pe al caror prospect se regasesc si efecte secundare ca tulburarile de vedere. Pastilele cu cel mai mare risc sunt anticonceptionalele, inclusiv cele de noua.

BNR: Indicele ROBOR a explodat. CRESC si RATELE ROMANILOR

Cresc din nou ratele. Indicele ROBOR la trei luni a facut, luni, un salt major. Potrivit BNR, acesta a ajuns la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna. Vineri, ROBOR la 3 luni stagnase la 2,99%. ROBOR la 6.

Eurobarometru: increderea in euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie in cele 19 state care folosesc moneda unica

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la.

CURS VALUTAR 29 noiembrie 2019. Dolarul american, cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7781 1 Dolar S. A USD 4,3425 1 Dolar australian AUD 2,9428 1 Leva.

CEL MAI REDUS NIVEL DIN IANUARIE 2000 Rata somajului in UE - 6,3%, luna trecuta

Rata somajului in Uniunea Europea and 172;na a fost de 6,3% in octombrie, stabila fata de luna precedenta si in scadere comparativ cu 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

Cea mai mare incredere in moneda euro din istorie

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la inceperea sondajelor, in 2002.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )