Libnet.ro
UNICEF

19:15

Barbat de 40 de ani din Targoviste, caftit serios de nevasta. Omul a sunat de urgenta la 112

Antena3 Antena3,
Barbat de 40 de ani din Targoviste, caftit serios de nevasta. Omul a sunat de urgenta la 112

Un barbat din comuna damboviteana Matasaru a facut plangere la Politie dupa ce a fost batut de sotia lui. Omul, in varsta de 40 de ani, a sunat la 112 pentru a reclama fapta. continuă pe Antena3

Violenta domestica asupra unui barbat. Sotia sa l-a caftit serios

Un barbat in varsta de 40 de ani, din comuna damboviteana Matasaru, s-a plans Politiei ca a fost batut de nevasta. A sunat la 112 pentru a reclama fapta.

Epidemia de gripa face ravagii in Romania: Virusul gripal a omorat 36 de oameni, iar cea mai recenta victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita (VIDEO)

Ultima victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita, confirmat cu infectie de tip A. Astfel, bilantul a ajuns in ultima saptamana la 36 de morti. Medicii trag un semnal de alarma si spun ca daca vrem.

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul .

Femeie de 41 de ani din Timis, tinuta in lanturi de tatal ei. Victima are probleme psihice

O femeie dintr-o localitate din Timis a trecut prin clipe cumplite dupa ce tatal ei a tinut-o in conditii greu de inchipuit. Victima are probleme psihice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )