Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un barbat din Olt a murit in urma unui incendiu de vegetatie uscata (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Un barbat din Olt a murit in urma unui incendiu de vegetatie uscata (VIDEO)

Un barbat in varsta de 77 de ani, din comuna Fagetelu, a fost gasit decedat in curtea gospodariei sale unde, marti, s-a produs un incendiu de vegetatie uscata ce s-a extins si la o anexa, potrivit. continuă pe Antena3

TRAGEDIE in Olt! A murit in urma unui incendiu de vegetatie uscata

Un barbat din comuna Fagetelu, judetul Olt, in varsta de 77 de ani, s-a stins din viata, marti, in curtea gospodariei sale unde s-a produs un incendiu de vegetatie uscata ce s-a extins si la o.

Sute de persoane au fost evacuate in insula greaca Zakynthos din cauza unui incendiu de vegetatie

Autoritatile din insula greaca Zakynthos au evacuat duminica aproximativ 300 de localnici si turisti din doua sate din cauza unui incendiu puternic de vegetatie, potrivit agentiei Euronews, citata de Mediafax.

Cine e romanul care a sculptat chipul lui Iisus din Rio de Janeiro. Gheorghe Leonida a murit in urma unui accident stupid

Gheorge Leonida a murit necunoscut de romani, cu toate ca a ajuns unul dintre cei mai apreciati sculptori din lume datorita marii statui din Rio de Janeiro care il reprezenta pe Iisus Hristos. Cum a murit si de ce decesul lui a fost unul declarat aproape stupid? Iata povestea geniului roman care a ramas necunoscut .

Tragedie in Neamt: O mama si cei doi copii au murit in urma unui incendiu (VIDEO)

Tragedie in localitatea Poiana Teiului, din judetul Neamt. O mama si cei doi copii ai sai au sfarsit, dupa ce a luat foc centrala care le incalzea casa. Acoperisul, un etaj si o magazie s-au facut.

Alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent - VIDEO

A fost alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent izbucnit la depozitul unei reprezentante auto din Floresti. Hala, in care erau depozitate subrante toxice si vopsele a fost mistuita de.

Tragedie fara margini: doua fetite si mama lor au murit intr-un incendiu care le-a cuprins locuinta

Trei persoane din judetul Neamt, o femeie si cei doi copii ai ei, au murit dupa ce etajul casei a fost mistuit de flacari, duminica seara.

Beat si fara permis la volan. Politistii l-au depistat pe soferul de ocazie in urma unui control de rutina in trafic

Un barbat de 32 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere fara permis dupa ce s-a urcat baut la volan si s-a plimbat cu masina pe strazile din localitatea de bastina, fiind prins de politisti.

Un barbat din Gorj a fost impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca si a asmutit cainele asupra lor

Politisti din Motru au tras mai multe focuri de arma asupra unui barbat de 40 de ani din comuna Borascu ce provocase un scandal in curtea cumnatei si care a devenit agresiv la sosirea oamenilor legii, lovind.

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Rusia: Trei membri ai Garzii de coasta ruse, raniti in urma unui incident armat cu pescadoare nord-coreene

Trei membri a Garzii de coasta ruse au fost raniti in cursul unui incident armat cu vase de pescuit nord-coreene in Marea Japoniei, a anuntat marti Serviciul Federal de Securitate al Rusiei FSB), in subordinea caruia se afla trupele de graniceri ruse, inclusiv garzile de coasta, potrivit AFP si Interfax, citate de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )