Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat din Braila, omorat de FULGER! A fost deschis dosar penal pentru UCIDERE din culpa

B1 B1,
Barbat din Braila, omorat de FULGER! A fost deschis dosar penal pentru UCIDERE din culpa

Un barbat de 42 de ani din orasul brailean insuratei a fost lovit mortal de fulger, vineri seara, in timpul ploii abundente, potrivit Agerpres. continuă pe B1

Alerta la o scoala din Braila. Un elev a fost diagnosticat cu TBC

Panica la scoala gimnaziala Nikos Kazantzakis din Braila, dupa ce un elev a fost diagnosticat recent cu TBC. Este vorba despre un baiat de 14 ani, elev in clasa a 7-a, internat in Sectia de Boli i.

Un adolescent de 18 ani din Braila a injunghiat doua persoane. Ce pedeapsa a primit tanarul pentru gestul sau socant

Un tanar de 18 ani, din Braila, a fost gasit vinovat de tentativa de omor calificat. Acesta va fi internat intr-un centru de detentie. Adolescentul e acuzat ca, in luna februarie a anului trecut, a.

VIDEO A fost deschis strandul-muzeu. Primarul: E prea frumos si prea aranjat ca nu il aprecieze oricine are un pic de bun simt

Primaria Lugoj, care a finalizat in mare parte lucrarile la un strand in aer liber, a deschis portile strandului pentru vizitare. Primarul, care a inaugurat in campania electorala de acum trei ani un SPA care nu functioneaza nici azi, a explicat motivele pentru care, cu trei zile inainte de alegerile din acest an, i-a chemat pe cetateni sa viziteze strandul finalizat cu o intarziere de patru ani.

Un barbat din Iasi a fost la un pas de o mare tragedie. Momentul socant cand a fost lovit de o masina si proiectat sub rotile unui TIR

Scena socanta surprinsa pe o strada din Iasi. Un barbat a scapat ca prin minune dupa ce a fost lovit de o masina si proiectat direct sub rotile unui TIR. Secventele suprinse de o camera de bord.

Sfarsit tragie pentru un barbat din Arges. S-a spanzurat pentru ca nu mai putea sa isi plateasca ratele la banca

Un barbat in varsta de 45 de ani din Topoloveni, judetul Arges, s-a spanzurat in aceasta dimineata. Corpul neinsufletit a fost descoperit chiar de fratele sau. Barbatul in varsta de 45 de ani.

Un barbat din Arges s-a spanzurat pentru ca nu isi mai putea plati ratele la banca

Tragedie in Arges! Barbat de 45 de ani, gasit spanzurat de fratele sau. Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in Topoloveni. Cei doi frati locuiau impreuna, scrie universulargesean. Niciunul nu.

Un barbat din Connecticut negociaza predarea sa in functie de numarul de like-uri primite pe Facebook

Un departament de politie din Connecticut a ajuns la o intelegere cu un infractor aflat in urmarire, acesta acceptand sa se predea in momentul in care afisul de informare a publicului referitor la cautarea sa, postat pe retelele de social media de autoritati, atinge un numar de 15. 000 de like-uri, scrie The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )