Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sfarsit tragie pentru un barbat din Arges. S-a spanzurat pentru ca nu mai putea sa isi plateasca ratele la banca

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragie pentru un barbat din Arges. S-a spanzurat pentru ca nu mai putea sa isi plateasca ratele la banca

Un barbat in varsta de 45 de ani din Topoloveni, judetul Arges, s-a spanzurat in aceasta dimineata. Corpul neinsufletit a fost descoperit chiar de fratele sau. Barbatul in varsta de 45 de ani. continuă pe Antena3

Un barbat din Arges s-a spanzurat pentru ca nu isi mai putea plati ratele la banca

Tragedie in Arges! Barbat de 45 de ani, gasit spanzurat de fratele sau. Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in Topoloveni. Cei doi frati locuiau impreuna, scrie universulargesean. Niciunul nu.

De la nunta direct la iNMORMANTARE: Sfarsit TRAGIC pentru un NUNTAS din Falticeni! Lumea a inceput sa PLANGA instant

Cat de repede se poate transforma un eveniment fericit intr-o tragedie? Ei, bine, un barbat din Falticeni a murit la o nunta, potrivit us24. ro.

Sfarsit tragic pentru un copil din cauza unui incarcator de telefon. Ce a uitat mama sa sa faca

Tragedie pentru un copil de doar trei ani. Acesta a murit electrocutat dupa ce a bagat in gura un incarcator care se afla atunci in priza. Copilul se afla singur in casa si se juca nesupravegheat in.

Un barbat din Vrancea a plecat la pescuit. Acesta nu s-a mai intors acasa. La scurt timp, familia a aflat cumplitul adevar

Un barbat din Vrancea a plecat la pescuit, sambata dupa-amiaza. Familia a observat ca acesta nu se mai intoarce. Dupa o zi acestia au sunat la 112. Acesta a fost gasit decedat de politistiin.

Curtea de Apel Cluj, a treia instanta care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanta care a votat marti pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este si presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

Un barbat din Piatra-Neamt si-a batut sotia de mai multe ori. Ultima data, femeia avea ordin de protectie cand barbatul s-a intors acasa si a inceput sa o loveasca din nou. Ce a urmat

Un barbat in varsta de 66 ani, din Piatra-Neamt, a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat, marti, instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat ca si-a agresat sotia in mod re.

PATRIOTI, DOAR PENTRU CEI DIN TARA Comunitatile de romani, lasate de izbeliste de autoritatile de la Bucuresti

Diaspora reprezinta o problema spinoasa pentru politicienii romani. Indiferent cine s-a aflat la guvernare in ultimii 20 de ani, programele prin care statul nostru ii ajuta pe romanii plecati peste hotare sau pe cei aflati in regiunile din apropierea granitelor cu statele vecine au fost foarte putine si s-au referit mai mult la proiecte culturale, de pastrare a identitatii nationale si de conservare a limbii materne.

Huawei, mesaj pentru clientii din Europa

Grupul chinez Huawei crede ca Europa nu va urma exemplul SUA, care a decis sa sanctioneze compania chineza, pentru ca a fost un partener al firmelor europene de telecomunicatii timp de mai multi ani, a declarat ma.

Faze tari: Pagina de Facebook a unei filiale PSD are ca site oficial cel mai cunoscut portal cu filme pentru adulti din lume; A furat zeci de mii de euro dintr-o patiserie, dar a fost obligata sa dea inapoi doar 11; S-au intalnit dupa 20 de ani si au fac

Parintii unui nou-nascut au uitat bebelusul intr-un taxi. Doi cetateni germani din. Cum arata modelul care si-a luat revansa, dupa ani intregi de jigniri. Oamenii ma evitau. O femeie in varsta de 24 de ani din Brimingham a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )