Libnet.ro
UNICEF

12:00

Barbat din Caras-Severin, arestat dupa ce si-a ucis doi dintre copii, nou-nascuti, si i-a ingropat sub o stanca

Adevărul Adevărul,
Barbat din Caras-Severin, arestat dupa ce si-a ucis doi dintre copii, nou-nascuti, si i-a ingropat sub o stanca

Un barbat din comuna Cornereva, judetul Caras-Severin este acuzat ca si-a ucis doi dintre copii, nou-nascuti, unul in 2002 si altul in 2015, si i-a ingropat sub o stanca la cativa metri de casa. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Valcea: Barbat de 24 de ani, arestat dupa ce a urmarit doua fetite pe care le-a agresat sexual

Un barbat in varsta de 24 de ani din judetul Valcea a fost arestat preventiv dupa ce a abordat pe strada doua fete cu varste de 11, respectiv 12 ani, iar pe una dintre acestea a urmarit-o pana in scara blocului, unde a avut fata de ea un comportament exhibitionist, scrie news. ro.

Barbat din Caras-Severin, acuzat ca si-a ucis copiii imediat dupa nastere

Un barbat din Caras-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca a ucis doi copii pe care sotia sa i-a nascut in anii 2002 si 2015, trupurile bebelusilor fiind ingropate in acelasi loc, sub o stanca aflata la circa 200 metri de casa, relateaza Agerpres.

Barbat din Caras-Severin, acuzat ca si-a ucis copiii imediat dupa nastere si i-a ingropat sub o stanca

Un barbat din Caras-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca a ucis doi copii pe care sotia sa i-a nascut in anii 2002 si 2015, trupurile bebelusilor fiind ingropate in acelasi loc, sub o stanca aflata la circa 200 metri de casa, relateaza Agerpres.

Un barbat din Bulgaria a ucis, in noaptea de Revelion, sase oameni

Rosen Anghelov, un barbat din Bulgaria in varsta de 56 de ani, a omorat sase persoane in noaptea de Revelion, pentru prinderea lui fiind mobilizate politia si armata. Barbatul a fost gas.

Englez ARESTAT dupa atacul rasist asupra unui sofer de taxi din Romania

Un englez de 49 de ani a fost arestat dupa ce a atacat un sofer roman de taxi. Baut fiind, barbatul din Taunton a intrat in conflict cu conationalul nostru pentru ca acesta i-a spus ca nu ii.

Pedeapsa primita de un barbat din Constanta dupa ce a omorat un caine cu o sabie

Un barbat din Constanta a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a omorat un caine cu o sabie. Timp de sase luni, barbatul este obligat sa anunte schimbare.

Povestea incredibila a femeii care s-a intors din lumea cealalta, dupa ce a vorbit cu Dumnezeu. Mi-a spus

Era atee si nu era intr-o relatie prea buna cu Dumnezeu, dar cu toate acestea rusoaica Claudia Vasilievna s-a intors din lumea cealalta, dupa o intalnire cu divinitatea. in.

Tanar de 24 de ani, arestat dupa ce a agresat sexual doua copile

Un tanar de 24 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a oprit pe strada doua fetite de 11, respectiv 12 ani, iar pe una dintre ele a urmarit-o pana acasa. Incidentul a avut loc in judetul.

TOTUL a iesit la iveala! Angelina Jolie are o noua RELATIE? Cine este NOUL barbat din viata vedetei...

Mai multe zvonuri au aparut in ultimele zile, potrivit carora Angelina Jolie are o noua relatie cu producatorul de film din Cambodgia, PraCh Ly. Angelina Jolie si PraCh Ly, in varsta de 38 de .

Federatia Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor, dupa ce Mihai Tudose a vorbit despre pedeapsa cu moartea pentru unii infractori: Unde-au disparut prietenii infractorilor? Sunt aproape 4.000 de beneficiari ai gratierii mascate. Cati sunt violato

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a reactionat dupa declaratiile premierului Tudose, care a afirmat miercuri seara, in contextul scandalului legat de politistul acuzat de pedofilie, ca, in opinia sa, pentru unii infractori este prea putin si pedeapsa cu moartea. Unde-au disparut prietenii infractorilor? Se vor fi dus sa-i caute pe amicii detinutilor!? Aia ingrijorati de conditii de detentie. Ii stiti! Ii vedeam zilnic miorlaind pe la televiziuni si pe internet, este reactia Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )