Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un barbat din Iasi, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi (Ziarul de Iasi)

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Iasi, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi (Ziarul de Iasi)

Un barbat din Iasi care a fost depistat cu COVID-19 ar fi mers in nu mai putin de trei cluburi la finalul saptamanii trecute, relateaza Ziarul de Iasi. continuă pe Hotnews

Cazul 31 de coronavirus: Un barbat din Iasi, internat

Autoritatile au confirmat cazul 31 de infectare cu coronavirus in Romania, la un barbat din Iasi care a revenit in 2 martie de la Venetia.

Politist de frontiera din Iasi, infectat cu coronavirus, dosar penal dupa ce a mers in trei cluburi

Un ofiter de la Politia de Frontiera, din Iasi, care are coronavirus, este cercetat penal pentru zadarnicirea bolilor, din cauza faptului ca a ascuns in fata reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica felul in care si-a petrecut noaptea.

Bundesliga 2: Timo Hubers (Hannover), primul fotbalist din Germania infectat cu coronavirus

Hannover, echipa din Bundesliga 2 liga a doua din Germania), a anuntat ca fundasul Timo Hubers 23 de ani) a fost infectat cu COVID-19 si se afla in carantina. Hubers este primul fotbalist profesionist din Germania testat pozitiv pentru coronavirus.

Politist de frontiera, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi

Un barbat din Iasi depistat cu noul coronavirus ar fi frecventat trei cluburi in weekendul trecut, potrivit Ziarul de Iasi. Barbatul de 38 de ani, care lucreaza la Politia de Frontiera, a participat la.

Fostul sef din Politie, infectat cu coronavirus, a mintit cand a fost internat in spital

Fostul sef din Politie, infectat cu coronavirus si internat la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota a mintit atunci cand a fost internat pentru prima data si chiar a completat formulare de consimtamant in care a explicat ca nu a calatorit in afara tarii in ultimele doua luni.

Doua noi cazuri de COVID-19. Al cincilea pacient aflat in contact cu fostul politist internat in spitalul MAI si un barbat din Iasi

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Bucuresti. Este vorba de o femeie in varsta de 43 de ani, contact la fostului politist care a mintit ca nu a fost plecat din tara. in acelasi timp, autoritatile au confirmat si al 31-lea caz de imbolnavire. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi care a calatorit in Venetia.

Barbatul din Constanta infectat cu coronavirus este asistent sef la Spitalul Judetean. Traseul complet al pacientului 39

Ies la iveala noi informatii despre pacientul 39, un barbat de 52 de ani din Constanta, care a declarat ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta.

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia. Barbatul era in autoizolare din data .

Al 32-lea caz de infectare cu corinavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )