Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un barbat din Neamt a cazut in gol de la 15 metri. Tanarul a fost preluat de elicopterul SMURD

B1 B1,
Un barbat din Neamt a cazut in gol de la 15 metri. Tanarul a fost preluat de elicopterul SMURD

Un tanar in varsta de 20 de ani a fost preluat de un elicopter al ServiciuluiMobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare SMURD), dupa ce a cazut de la o inaltime, pe strada Henri Coanda din. continuă pe B1

Sfarsit dramatic pentru un adolescent de 16 ani. A cazut in gol peste 20 de metri

Un adolescent de 16 ani, din Botosani, a murit dupa ce a cazut in fantana din curtea casei. Se presupune ca baiatul s-a sinucis.

Un barbat din Suceava a vrut sa isi salveze capra din fantana, dar a cazut si el. Omul s-a legat de un picior cu o sfoara pe care nu a mai asigurat-o (FOTO)

Un barbat din judetul Suceava a trecut prin momente grele. Omul nu a dorit decat sa isi salveze capra din fantana, insa o greseala l-a aruncat si pe el in putul dezafectat. El s-a legat de un picior cu o .

Ce a gasit un barbat din Iasi in Uberul comandat. Erau chiar in fata banchetei din spate

Un barbat din Iasi a avut parte de o experienta mai mult decat placuta, atunci cand a urcat intr-o masina Uber. Surpriza il astepta chiar pe bancheta din spate a masinii. Ce a gasit un tanar din Iasi in masina Uber la care a facut comanda. Se afla chiar pe bancheta din spate Un iesean .

Un barbat din Suceava a baut doua sticle de whisky in timp ce s-a plimbat printr-un supermarket. Ce pedeapsa a primit

Un barbat a baut, duminica, doua sticle de whisky intr-un supermarket si a distrus carcasa unui card de memorie, fara a plati vreun produs. Ghinionul sau a fost ca a fost prins de agent de paza care l-a dat pe mana politiei. Politistii au stabilit ca barbatul este din Suceava si are 47 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )